Že včeraj smo poročali, da bo lahko kidričevski strateg Slobodan Grubor v novi sezoni računal tudi na Ibrahima Arafata Mensaha. Danes so prihod hitronogega Ganca v taboru Aluminija tudi uradno potrdili.


“Članska ekipa Aluminija izpopolnjuje svojo zasedbo, ki jo je skrojila v pretekli sezoni Prve lige Telekom Slovenije. Strokovni štab je linijo napadalcev za prihodnjo sezono dopolnil z nam že znanim priimkom. Rdeče-belim se bo pridružil nekdanji član Krškega, 22-letni Ibrahim Arafat Mensah. Ibrahim že spoznava ustroj ekipe šumarjev in želimo mu, da se bo pri nas dobro počutil,” so zapisali Kidričani, ki dolžine sklenjene pogodbe niso razkrili.

Mensah se je v Sloveniji prvič predstavil lansko pomlad, ko se je najprej dokazoval na preizkušnji v Zavrču, nato pa za Bravo v 13 tekmah 3. SNL center zabil kar 14 zadetkov in si poleti prislužil prestop v Krško, za katerega je odigral 30 tekem in dosegel pet golov.

Po naših informacijah dresa rdečih v novi sezoni ne bodo več nosili Vedran Turkalj, Mateo Damiš, Milan Kocić, Mihael Rebernik in Derrick Mensah.

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Domžalčani do pomembnih točk

Zaostali obračun 25. kroga državnega prvenstva med Domžalami in Koprom so dobili dvakratni…