Nogometaši Olimpije so se v Kranjski Gori pomerili s hrvaškim prvoligašem Rijeko, ki jo vodi nekdanji slovenski selektor Matjaž Kek. Dvoboj so dobili varovanci Matjaža Keka, ki so po zadetkih Daria Kneževića, Leona Benka, Zorana Kvrzića in Mehmeda Alispahića zmagali s 4:0.


Tudi Ljubljančani so imeli nekaj priložnosti za zadetek, a sta bila Gabriel Eteme in Antonio Delamea Mlinar nenatančna, poizkus Filipa Valenčiča iz desetih metrov vratar gostov Ivan Vargić odbil v kot. Zmaga Rečanov, ki so v zadnjih tednih močno okrepili zasedbo in bodo kot kaže v prihajajoči sezoni prvi konkurent Dinamu, pa bi lahko bila še višja, če se ne bi nekajkrat izkazal vratar Elvis Džafić. Slovenec v vrstah Rijeke Matija Škarabot danes ni zaigral.

OLIMPIJA 0:4 RIJEKA
Strelci: Knezović (15), Benko (29), Kvržić (72), Alispahić (87)

Olimpija: Dzafić, Jović, Delamea, Zarifović, Bagarić, Eteme, Trifković, Omladič, Zeba, Djurković, Valenčič. Igrali so še: Šeliga, Ivelja, Baskera, Badrić, Čeh, Skok, Topić, Bešić, Đenić, Zorc, Kapun. Trener: Andrej Razdrh.
Rijeka: Vargić, Tomečak, Knežević, Marić, Bertoša, Jugović, Zlomislić, Maleš, Sharbini, Benko, Ajayi. Igrali so še: Kvržić, Pilčić, Alispahić, Boras, Čulina, Pokrivač, Brezovec, Lešković, Mujanović. Trener: Matjaž Kek.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Timi Max Elšnik tarča Genoe

Kapetan Olimpije, Timi Max Elšnik je bil že pred leti tik pred prestopom v Sampdorio. Eden…