Koga jutri uvrstiti v začetno enajsterico, se danes verjetno sprašujejo v celjskem taboru. Vrste grofov je namreč močno razredčila virusna okužba, ki so jo Celjani staknili minuli konec tedna, ko je bilo prestavljeno tudi gostovanje v Kopru. Jutri v Areno Petrol prihajajo Novomeščani, ki so si pred gostovanjem v Celju z zmago nad Zavrčani močno okrepili samozavest.


“Četudi bi bili jutri popolni, bi nas čakal težak obračun. Pred nami je tako zelo zahtevna naloga, stanje v moštvu pa je še vedno močno nejasno, tako da niti ne vemo, na koga bomo lahko jutri računali. A kljub temu se nikakor ne predajamo, saj bomo v vsakem primeru odločno napadli tri točke. Jutrišnja tekma igralcem znova predstavlja odlično priložnost za dokazovanje, tako da jim ne manjka dodatnega motiva. Verjamem, da bodo fantje stopili skupaj in dobro začeli ta spomladanski del,” je za spletno stran celjskega kluba dejal Aleš Kačičnik, pomočnik Simona Rožmana. Slednji ima ravno tako še precej težav z boleznijo, zato bi se lahko jutri zgodilo, da bo moštvo vodil kar Kačičnik. Slednji bo zagotovo pogrešal peterico, Benjamin Verbič in Blaž Vrhovec sta kaznovana, Jiri Jeslinek še nima pravice nastopa, Valon Ahmedi in Tilen Klemenčič pa poškodovana, še vedno pa ni jasna usodna obolele osmerice. Med slednjo so sicer Marko Krajcer, Amel Mujčinović, Igor Jugović in Danijel Miškić, medtem ko nam imena preostalih štirih igralcev v klubu niso želeli izdati. Tako bi lahko jutri grofje zaigrali tudi s katerim od mladincev.

Kot že zapisano, se Dolenjci po završkem skalpu v Celje odpravljajo z zvišano mero samozavesti, saj želijo z dobro igro obogatiti točke z uvodne spomladanske preizkušnje. Alen Vučkić je za klubsko Facebook stran dejal, se želijo domov vrniti s tremi točkami: “Celjani so dobra ekipa, o čemer priča tudi njihov položaj na lestvici. Imajo mlado ekipo z nekaterimi izkušenimi igralci. Bili so pozitivno presenečenje prvega dela sezone. V sredo pričakujem težko tekmo, ampak storili bomo vse, da vse tri točke pripeljemo v Novo mesto. Po zmagi nad Zavrčem se na Areno Petrol odpravljamo samozavestni.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Radomlje ostajajo neporažene

V prvi nedeljski tekmi četrtega kroga so se v športnem parku v Domžalah pomerili nogometaš…