Zavrčani so v prenovljenem domačem Športnem parku spomladi še neporaženi. Četa trenerja Ivice Solomuna je pred domačimi gledalci ugnala Koper, Domžale in Radomlje, pred dobrim tednom pa se je obračun z Goričani, ki jih Haložani v sedmih tekmah še niso uspeli premagati, končal brez zadetkov. Sedaj v goste prihajajo Celjani, ki so med tednom samozavest napolnili s pokalnim slavjem v Ljudskem vrtu.


“Doma smo še neporaženi in upam, da bo tako tudi po tekmi s Celjem. Zagotovo bo to eno izmed težjih srečanj, ki smo jih odigrali do sedaj, a nadejamo se novih treh točk,” je za klubsko spletno stran uvodoma dejal Karlo Težak, sicer eden redkih v trenutni zasedbi, ki je dres Zavrča nosil že v lanski sezoni. Jeseni 21-letni vezist zaradi poškodbe ni veliko igral igral, spomladi pa se je vrnil na igrišča in zaigral na šestih tekmah. Težak, ki se je nogometa učil tudi pri zagrebškem Dinamu, pred tekmo s Celjani pravi, da se bo pri nasprotniku verjetno poznala utrujenost s sredine tekme v Mariboru: “Zagotovo so se v srečanju z Mariborom iztrošili, a ta tekma ne bo imela nikakršnega vpliva na končen rezultat. So mlada in izredno agresivna ekipa, v njihovi igri je prisotnega ogromno teka. Vidi se, da so mladi. Vendar smo tudi mi takšni in verjamemo, da bodo tri točke ostale doma.”

In kakšen bo recept za celjski skalp? “Izredno pomembna bo disciplina v igri. Potrebno bo veliko teka ter vračanja v obrambo. Če želimo nadaljevati z dobrimi rezultati na domačih tleh, bo potrebno izkoristiti priložnosti, ki se nam bodo ponudile. Samo tako lahko dosežemo tri točke,” je zaključil nizkorasli vezist.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Radomlje ostajajo neporažene

V prvi nedeljski tekmi četrtega kroga so se v športnem parku v Domžalah pomerili nogometaš…