Mariborčani tudi po sedmem pripravljalnem obračunu ne poznajo ničesar drugega kot zmage, na uvodni tekmi priprav na turških tleh je po izidu s 3:2 padel še južnokorejski Gyeongnam, znova pa se je med strelce vpisal Nusmir Fajić.


Napadalec iz Bosanske Krupe je v letošnjih priprav v izvrstni formi, saj je na včeraj že šestič zatresel mrežo, kar ga uvršča na mesto najboljšega strelca Maribora. Kljub temu pa je včerajšnji zadetek prinesel tudi nekaj nelagodja, saj je moral Fajić po doseženem zadetku zaradi poškodbe stegenske mišice zapustiti igrišče. Kot so zapisali na spletni strani mariborskega kluba gre po prvih za natrgano mišico, a bo šele pregled pokazal, če so se delovne aktivnosti za Fajića v Turčiji že končale, kar glede na formo 27-letnega napadalca ni najboljša novica za trenerja Anteja Šimundžo, ki sicer v dosedanjem poteku priprav ni imel pretiranih težav s poškodbami svojih varovancev: “Vse bi vzeli v zakup, če bi se poškodoval pri gibanju, sprintu, tako pa se je zapletlo pri udarcu. Prehitro je še govoriti, kako dolgo bo Fajić moral mirovati. Do pridobljenega konkretnega mnenja upamo, da poškodba ni resnejša in se nadejamo čim hitrejšemu povratku.”

Vijoličaste nova preizkušnja čaka že danes, ob 14. uri po slovenskem času bo nasprotnik romunski prvoligaš Vaslui, član katerih je bil še do pred kratkim Anej Lovrečič.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Remi na tekmi spodnjega dela lestvice

Danes sta se ob 17.30 uri pomerili ekipi, ki zasedata zadnji dve mesti v elitni Prvi ligi …