Andraž Šporar je v osmi minuti včerajšnjega derbija z Mariborom zaradi bolečin v zadnji stegenski mišici obležal na tleh, minuto kasneje je s pomočjo fizioterapevta Klemna Pavliniča zapustil zelenico, na njo pa se ni več vrnil, saj ga je v 12. minuti srečanja zamenjal izkušeni Aleksandar Rodić.


Mladi napadalec je srečanje pričel spodbudno, z nevarnim poizkusom z dobrih 20 metrov, z njegovo poškodbo pa se je deloma porušila tudi taktika domačega trenerja Darka Karapetrovića. Šporar po koncu obračuna ni želel stopiti prek mikrofone sedme sile, nekaj besed pa si je na izhodnih vratih v garažno hišo izmenjal tudi z mariborskim športnim direktorjem Zlatkom Zahovićem, ki ga je verjetno povprašal prav po poškodbi in nato potrepljal po rami.

Jasno je, da 21-letnega nogometaša čaka nekajtedensko okrevanje, po koncu tekme je bilo slišati, da bo počival tri tedne, današnja magnetna resonanca pa je pokazala, da bo sin nekdanjega branilca Mihe Šporarja počival vsaj mesec dni, tako bi se lahko v igro vrnil prav pred naslednjim derbijem v Stožicah. Kako se bodo zeleno-beli brez prvega napadalca, ki je letos dosegel devet zadetkov, znašli v nadaljevanju sezone?

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Matko Obradović s sporočilom za navijače Mure

Ena izmed najbolj pričakovanih tekem nadaljevanja državnega prvenstva med Celjem in Muro s…