Znan je tudi okvirni načrt priprav novomeške Krke, ki bo v spomladanski del državnega krenila z devetega mesta in s tremi točkami zaostanka za osmouvrščeno Gorico. Dolenjci, ki jih bodo tudi spomladi vodil Andrej Kastrevec, se bodo prvič zbrali 5. januarja.


Tudi v novomeških vrstah se med zimskim prestopnim rokom, ki bo trajal v januarju, obeta kar nekaj sprememb. Kot so zapisali na klubski strani, je zagotovo, da bodo nekateri igralci dobili proste roke pri iskanju novih sredin, ekipo pa bodo skušali nadgraditi s kvalitetnimi posamezniki. Za zdaj imena tistih, ki so zadnjo tekmo v dresu dolenjskega prvoligaša že odigrali še niso znana, ravno tako še ni jasno niti to, kdo vse se bo preselil na Portoval. Imena tistih, ki bodo zapustili Krko, naj bi bila znana do začetka priprav, torej do 5. januarja.

So pa že znani štirje nasprotniki, s katerimi se bodo Novomeščani pomerili v pripravah na spomladanski del sezone. Uvodoma se bodo pomerili z dvema hrvaškima prvoligašema, puljsko Istro in Zagrebom, po vrnitvi s priprav na Obali, kjer bodo zeleno-beli vadili med 28. januarjem in 1. februarjem ter v tem času odigrali dve ali tri tekme, pa sledita še obračuna z vodilnima drugoligašema, kranjskim Triglavom in Krškim.

Seznam pripravljalnih tekem:
12. januar: ISTRA 1961 – KRKA
17. januar: ZAGREB – KRKA
4. februar: TRIGLAV KRANJ – KRKA
7. februar: KRŠKO – KRKA

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Pregled pred pomladjo: MURA – Čarno-bejli si želijo večje konstantnosti in skoka po lestvici

Trener: Damir Čontala – SLOVENIJA (38 let) Povprečna starost članske ekipe: 24.5 let Odmev…