Jutri popoldne bo prvič letos svoje varovance pozdravil tudi Dejan Djuranović, trener Radomelj, ki jih v spomladanskem delu Prve lige Telekom Slovenije čaka zahtevna naloga, saj so novinci med prvoligaši na zimski premor odšli na zadnjem mestu ligaške razpredelnice.


Radomljani bodo zaradi skromnega proračuna verjetno celotne priprave opravili kar v domačem okolju, saj jim v radomeljskem Športnem parku dobrih pogojev ne manjka, v zimskem mesecih zna zagosti edino vreme. O kadrovskih spremembah zaenkrat še ni novic, je pa vodstvo kluba pred dnevi podaljšalo pogodbo s srbskim nogometašem Dušanom Stoiljkovićem, ki je s tremi zadetki drugi strelec moštva. Obenem ni skrivnost, da si želi Djuranović v svojih vrstah še kakšnega kvalitetnega novinca. Ti bi se lahko predstavili že na kateri od prihajajočih pripravljalnih tekem, dva nasprotnika sta že potrjena.

Oba prihajata iz Kranja, 21. januarja se bodo Radomljani najprej pomerili z Zarico, ki v 3. SNL center zaseda vodilno mesto, tri dni kasneje pa sledi še preizkušnja s Triglavom, ki naskakuje vrnitev med prvoligaše, v 2. SNL pa je na zimski odmor odšel kot druga ekipa lige. Obe tekmi bosta odigrani v Radomljah.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Matko Obradović s sporočilom za navijače Mure

Ena izmed najbolj pričakovanih tekem nadaljevanja državnega prvenstva med Celjem in Muro s…