Domžalski strateg Luka Elsner bo lahko v nedeljskem obračunu, ko v Športnem parku gostujejo vodilnim Mariborčani, računal tudi na usluge izkušenega Juninha. Povratnik med rumeno-modrimi, klubu se je znova priključil na pripravah v Turčiji, je po dolgem čakanju le pridobil vso potrebno dokumentacijo za nastop v dresu Domžal.


“Proti Mariboru mi gre vselej dobro in upam, da bo tako tudi vnaprej. Vsi dobro vemo, da je Maribor dobra ekipa, ki je v letošnji sezoni igrala v Ligi prvakov. Kljub temu moramo razmišljati le o sebi. Čeprav nam v zadnjem času ne gre najbolje, se na tekmeca ne smemo ozirati. Maribor spoštujemo, a se hkrati zavedamo, da imamo kvaliteto, s katero lahko pridemo do točk. Ne nazadnje je to mojim soigralcem dvakrat v sezoni že uspelo,” je za spletno stran Domžal uvodoma dejal nogometaš s polnim imenom Wilson Aparecido Xavier Junior. 31-letni vezist, ki je v dobrih sedmih letih za Domžale odigral kar 156 ligaških tekem, s čimer je tujec z največ nastopi v zgodovini kluba, priznava, da že nestrpno čaka vrnitev na nogometne zelenice, ki zaradi težav z dokumentacijo v prvih štirih krogih spomladanskega dela državnega prvenstva ni bila mogoča: “Nestrpno sem čakal, da bodo vsi dokumenti urejeni. Nisem pričakoval, da bo tako dolgo trajalo, ampak to sedaj niti ni pomembno. Zdaj imam pravico nastopa in komaj čakam, da priskočim na pomoč ekipi. Rezultati niso najboljši, ampak igramo dobro. Tudi v garderobi vsi držimo skupaj. Zagotovo je bilo težko spremljati soigralce s tribune, saj nimaš vpliva na igro in ne moreš pomagati ekipi. Te tekme so sedaj mimo, moramo jih pozabiti in gledati le naprej. Mislim, da bo še vse v redu.”

“Fizično sem dobro pripravljen. Manjkajo mi tekme, tako da še nisem na stotih odstotkih. Pomanjkanje tekem močno vpliva na formo. Nimamo prav veliko časa, zato ni izgovorov. Čim prej moram ujeti tekmovalni ritem. Ne obljubim nič, vam pa zagotavljam, da bom dal vse od sebe. Želim si osvajati točke,” je zaključil eden od dveh zimskih povratnikov v domžalske vrste.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Matko Obradović s sporočilom za navijače Mure

Ena izmed najbolj pričakovanih tekem nadaljevanja državnega prvenstva med Celjem in Muro s…