Tudi Ljubljančane po reprezentančnem premoru čaka naporen mesec april, ki pa bo v primerjavi s četverico pokalnih polfinalistov vseeno nekoliko manj natrpan. Zmaje v naslednjih štirih krogih čakajo tri gostovanja, prvo že jutri, ko bodo zeleno-beli gostovali na novomeškem Portovalu, na katerem so v petih tekmah slavili zgolj enkrat.


Kar trikrat je zmaga ostala doma, Novomeščani pa so po desetih medsebojnih tekmah s petimi zmagami še vedno uspešnejše moštvo. O rezultatih s Krko so Ljubljančani podučili tudi Juliusa Wobayja. “Soigralci so me seznanili o preteklih tekmah s Krko, tako da se zavedamo, da nas čaka zahtevno gostovanje. Krka bo zagotovo prežala na hitre protinapade, mi pa bomo morali igrati kompaktno in agresivno v obrambi. S tem bomo nasprotnika prisilili v napake in posledično imeli več možnosti za uspešen zaključek. Brez kakršnega koli dvoma smo v vlogi favorita, kar pa bomo morali dokazati na zelenici v Novem mestu,” je za klubsko spletno stran poudaril zimski novinec v napadu Olimpije.

Nekdanji reprezentant Sierra Leoneja se je v tekmi z Rudarjem razveselil prvenca v dresu Olimpije, med reprezentančnim premorom pa je prispeval tudi enega od petih zadetkov zmajev v pripravljalnem obračunu z Zagrebom. “Ne le jaz, še bolj pomembno je, da so tudi ostali igralci v dobri formi. Strelsko se počasi vračamo na točko, kjer je Olimpija že bila v jesenskem delu sezone. Pred nami je zelo zahteven razpored tekem, ki bo pokazal, kako močni smo v psihološkem smislu. Imamo štiri točke naskoka, zato ne vidim razloga za kakršno koli bojazen. Vse je pod nadzorom,” zaključuje izkušeni Afričan.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Čukarički premočan za Olimpijo

Nogometaši Olimpije so včeraj odigrali svojo četrto tekmo v tem pripravljalnem obdobju in …