Pri ljubljanski Olimpiji so pred dnevi predstavili še tretjega novinca. Po Nejcu Vidmarju in Blessingu Elekeju se je zmajem pridružil še Julius Wobay, ki je z zmaji sklenil dogovor z veljavo do zaključka prihodnje sezone. Nekdanji reprezentant se je v dresu Olimpije že predstavil v pripravljalni tekmi z Radomljami, zaigral pa je tudi proti madžarskima tekmecema.


“Najprej bi se rad zahvalil vsem, saj so me zelo lepo sprejeli v ekipo. Tukaj sem približno deset dni in počutim se zares dobro, saj se izjemno dobro razumemo s soigralci, kar je zame zelo pomembno. Počutim se, kot da bi bil tukaj že leta. Zares sem nadušen nad tem, kako so me sprejeli, kakšen odnos imajo do mene in kako treniramo,” je izkušeni nogometaš, ki smo ga v Sloveniji bežno spoznali pred letom in pol, ko je z azerbajdžanskim Nefčijem gostoval na koprski Bonifiki, dejal pred kamero Olimpije. Wobay se, kot je poudaril, želi z Olimpijo v nadaljevanju sezone boriti za naslov državnega prvaka: “Najpomembnejši razlog mojega prihoda, je bilo dejstvo, da se borimo za naslov prvaka.To je moj cilj v karieri, vedno se želim za nekaj boriti, tu sem za to, da se borim za naslov prvaka. Vem, da ne bo lahko, ampak mislim, da imamo boljšo ekipo od nasprotnikov.”

“Navijačem se želim zahvaliti za lep sprejem, to močno cenim. Želim si, da nas maksimalno podpirajo, saj brez njih ne bomo zmogli. Na vseh tekmah potrebujemo popolno podporo, zato jih pozivam, naj nam stojijo ob strani. Z njihovo podporo bomo dali vse od sebe, da letos osvojimo naslov prvaka,” je še sklenil izkušeni novinec Olimpije, ki se z zeleno-belimi v teh dneh na pomladanski del sezone pripravlja v Umagu.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kaj se dogaja v zadnje uvrščenemu klubu Prve lige Telemach?

NK Tabor Sežana v letošnji sezoni nikakor ne najde recepta za zmage. Česnjice so po deseti…