Domžalčani so včeraj predstavili še četrtega januarskega novinca. Po treh starih znancih slovenskih igrišč, moštvu trenerja Luke Elsnerja so se pridružili Dejan Trajkovski, Matic Črnic in Mate Eterović, je vodstvo kluba posedlo še po novincu, ki slovenski javnosti vsaj do sedaj ni bil znan.


Vodilni ekipi državnega prvenstva bo spomladi pomagal tudi Jorrin John, ki je pričakovanja vodstva kluba zadovoljil na preizkušnji, potem ko se je z zadetkom in asistenco izkazal v drugem polčasu obračuna z ljubljansko Ilirijo. Nekdanji mladinski reprezentant se je po obetavnem začetku kariere preizkušal celo na Tajskem, zadnja leta pa igral v nižjih angleških ligah. “Prihod v Domžale je zame korak naprej, saj sem se po igranju na Tajskem vrnil v Anglijo. Ker sem prišel iz drugega konca sveta, ki je daleč od oči Evrope, je bilo težko najti primeren klub. Zadovoljiti sem se moral z igranjem v nižjih angleških ligah. Zamenjal sem agenta in ponudil mi je preizkušnjo v Domžalah. Zadovoljen sem s prikazanim na preizkušnji in da mi je uspelo skleniti pogodbo z Domžalami. Do poletja se moram izkazati, saj želim tukaj ostati dlje časa. Gre za dober klub, ki je vodilni v ligi in verjamem, da lahko pomagam ekipi do uresničitve visokih ambicij,” je v predstavitvenem pogovoru za klubsko spletno stran uvodoma dejal 24-letni krilni vezist. O klubu se je pred prihodom pozanimal tudi pri Joshui Parkerju, nekdanjemu članu Domžal, saj se s slednjim poznata iz vrst reprezentance Antigve in Barbude: “Parker mi je razkril, da je liga zelo močna, tako da se zavedam, da me čaka težko delo. Čim prej se moram vključiti v ekipo in izkoristiti vsako ponujeno priložnost. Josh je pohvalil tudi organizacijo kluba, vzdušje v garderobi in strokovno vodstvo.”

John je ob sklenitvi dogovora na enem od družabnih omrežij ni skrival navdušenja, a pri osebnih pričakovanjih ostaja skromen, saj se zaveda, da ga na svojem položaju čaka ostra konkurenca: “Ne pričakujem, da bom v Domžalah nemudoma član prve enajsterice, saj sem prišel v vodilno moštvo lige. Z vsemi močmi se bom boril za mesto v ekipi in verjamem, da mi bo uspelo. Upam, da bom tudi statistično uspešen, torej, da bom dosegal gole in podaje.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mariborčani na kolenih tudi v Domžalah, Karanović se je zapisal v zgodovino

Obračun Domžal in Maribora ni postregel s presenečenjem, saj so se po zaključnem sodnikove…