Roman Rogelj, namestnik disciplinskega sodnika Nogometne zveze Slovenije, je imel nekaj dela tudi po povratnih četrtfinalnih tekmah Pokala Slovenije, saj so obračuna v Ljubljani in Kopru predčasno končali trije nogometaši.


Goričani, ki so na Bonifiki zapravili prednost z domače tekme, kjer so slavili s 3:1, so v podaljšek krenili brez dve mož. Solomon Enow je bil izključen v 80. minuti srečanja, ko mu je sodnik Slavko Vinčić zaradi brezobzirne igre pokazal drugi rumeni karton in predčasno pot pod prho, zaradi česar bo izpustil nedeljsko tekmo v Velenju. Dve tekmi prepovedi igranja pa je disciplinski sodnik naložil Marshalu Johnsonu, ki je v 92. minuti tekme zaradi udarjanja z nogo v predel kolena nasprotnega igralca, medtem ko sta se borila za žogo, prejel neposredni rdeči karton. Goričani bodo morali zaradi treh rumenih in dveh rdečih kartonov na račun NZS nakazati še 300 evrov.

Dva rumena kartona je v Stožicah prejel tudi Kenan Horić, branilec Domžal, zaradi česar ga bo strateg Luka Elsner pogrešal na jutrišnjem gostovanju v mariborskem Ljudskem vrtu.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Pokal

Dodaj odgovor

Poglejte še

Pri Olimpiji upajo, da se bodo poškodovani igralci ekipi priključili v začetku priprav

Olimpija v nedeljo gostuje pri sosednjih Domžalah. Trener Dino Skender bo lahko računal na…