Iz vodstva domžalskega kluba so sporočili, da so se za sodelovanje dogovorili z obetavnim vezistom Anžetom Jelarjem. 22-letni nogometaš je bil do sedaj član kranjskega Triglava, v dresu katerega je v Prvi Ligi zbral 96 nastopov in se dvanajstkrat vpisal med strelce, v letošnji sezoni trikrat. Jelar je bil želja trenerja Stevana Mojsilovića že pozimi, Domžalčani pa so ga v svoje vrste zvabili brez plačila odškodnine, saj mu je pri Triglavu pogodba potekla. Jelar pa po dobri sezoni kranjskega kluba ni edini, ki bi se lahko odločil za zamenjavo okolja, saj večina nogometašev nima profesionalnih pogodb.


Že pred tem smo poročali, da klub zapuščata Zeni Husmani in Jaka Ihbesiheh. V naslednji sezoni pa ob Kamniški Bistrici ne bodo igrali niti Charis Kostakis, Dragan Čadikovski, Denis Halilović in Mato Šimunović, ki jim je ravno tako potekla pogodba. Kot kaže, se torej tudi v tem prestopnem roku v domžalskem taboru obetajo korenite spremembe.

Ravno tako pa še ni znana usoda Saše Aleksandra Živca, ki je spomladanski del sezone preživel na posoji pri Gorici, začetku priprav pa se bo priključil tudi obetavni Luka Cerar, ki je v tej sezoni nastopal v vrstah drugoligaša iz Radomelj.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

NZS podaljšala poletni prestopni rok

Na seji izvršnega odbora Nogometne zveze Slovenije (NZS) je bilo kar nekaj novosti in zani…