V Celju so včeraj, po dolgem jesenskem čakanju, le predstavili tujega vlagatelja, z vstopom katerega se je klubski proračun povečal za sto odstotkov. Grofje so sklenili tudi dogovor o sodelovanju s Šampionom, ob tem pa novinarsko konferenco izkoristili tudi za podpis nove pogodbe z obetavnim Janezom Piškom.


Otrok celjskega kluba, ki bi mu dogovor potekel s koncem prihajajoče sezone, bo v rumeno-modri opravi do konca leta 2019. “Nogometni klub Celje je moj prvi klub in v veselje mi je igrati zanj. Zato mi še toliko več pomeni, da se je vodstvo odločilo, da si zaslužim podaljšanje pogodbe. Sam bom še naprej trdo delal na treningih, da bi se dokončno uveljavil in kasneje v prihodnosti naredil tisti korak naprej, ki si ga želi vsak nogometaš. Tukaj se dobro počutim, v zadnjih tednih se je tudi ekipa močno povezala in na igrišču delujemo kot eno. Verjamem, da bo tako ostalo do konca sezone in da bomo poleti nastopali v evropskih tekmovanjih,” je po podaljšanju pogodbe dejal 18-letnik, ki je kljub mladosti že pomemben člen celjskega moštva.

Dobrih predstav robustnega vezista ni spregledal niti Primož Gliha, saj je prav Pišek edini predstavnik celjskega prvoligaša na razširjenem seznamu reprezentance do 21 let. Tudi Pišek se bo 7. in 14. marca dokazoval na preglednem treningu v NNC Brdo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Derbi dneva v Kopru ni prinesel zadetkov

Visokoleteči Muraši so se v 18. krogu Prve Lige Telemach podali na slovensko obalo, kjer s…