V minulih dneh smo že nekajkrat zapisali, da so Domžalčani krstno zmago v završkem Športnem parku vknjižili z izjemno mlado zasedbo. Doma je iz različnih razlogov ostala kar sedmerica standardnih članov začetne enajsterice, trener Luka Elsner je kader uvrstil tudi nekaj mladcev, v začetni enajsterici pa sta srečanje pričela še mladinca Senad Jarović in Jan Repas.


Slednji je bil eden najboljših posameznikov na razmočenem igrišču, zato ne čudi, da smo ga uvrstili tudi v SNPortal enajsterico 25. kroga Prve lige Telekom Slovenije. Repas si je z dobro predstavo pripravil najlepše darilo za 19. rojstni dan, ki ga bo praznoval čez štiri dni. “Vesel sem ponujene priložnosti. V pripravi na tekmo sem bil odločen, da jo izkoristim in naredim popolnoma vse, kar je v moji moči. Zadovoljen sem s svojo predstavo in upam, da je tudi trener. V garderobi smo se dobro motivirali. Dogovorili smo se, da gremo v vsak dvoboj stoodstotno in da ni popuščanja. To nam je na igrišču tudi v veliki meri uspevalo,” je nizkorasli vezist, ki ga je v odgovoru na naše vprašanje pohvalil tudi trener Elsner, priznal za klubsko spletno stran.

Da je bil mladinski reprezentant Slovenije med najboljšimi igralci dvoboja, razkriva tudi podatek, da je pretekel kar 12,3 kilometra, opravil pa je tudi 31 sprintov, največ med domžalskimi igralci, kar je tudi posledica dejstva, da je predvsem v drugem polčasu izvajal pritisk na zadnjo vrsto Zavrča in s tekom od igralca do igralca onemogočal kakovostno pripravo domačih napadov. “Tekma je bila zelo težka, saj so bili pogoji za igro izjemno zahtevni. Travnata površina je bila zelo mehka, zato je bilo potrebno v vsak dvoboj vložiti še veliko več energije. Zelo smo bili veseli hitrega gola, saj smo vedeli, da bo nadaljevanje veliko lažje. Pokazali smo močan ekipni duh, saj smo se vseskozi spodbujali in skrbeli, da smo bili popolnoma osredotočeni vse od konca. Vseskozi sem verjel v zmago. Kljub pritisku domačih v zadnjem delu tekme, sem bil prepričan, da ne bomo prejeli gola, saj smo fizično zelo dobro pripravljeni,” je še dejal mladi član rumenih.

“Želimo ohraniti stik z vodilnima in hkrati pobegniti najbližjim zasledovalcem. Na uvodnih tekmah pomladi smo si privoščili dva spodrsljaja in novega si ne smemo več privoščiti. Zavrč smo oddaljili na želeno razdaljo, tako da smo sedaj še štirje klubi, ki se borimo za tri mesta, ki v prvenstvu vodijo v Evropo. Prepričan sem, da nam bo uspelo,” je zaključil eden od petkovih junakov domžalske zmage.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zvezda 11. kroga PLT: Kotnik, Kronaveter ali Pedro?

Zaključil se je 11. krog Prve lige Telemach, zato smo izbrali 3 igralce, ki so najbolj nav…