V Turčiji v teh dneh trenirajo trije od štirih vodilnih ekip Prve lige Telekom Slovenije. Medtem ko se Ljubljančani počasi že poslavljajo od bivanja na turških tleh, so Mariborčani in Domžalčani šele dobro pričeli s treningi v Beleku oziroma Antalyji.


Vodilni ekipi lige sta se danes znašli v podobni situaciji, zaradi poškodb so se predstavniki vijoličastih in rumeno-modrih nekaj časa zadržali tudi v bolnišnici. Pri Domžalčanih se je na treningu poškodoval drugi vratar Dejan Milić, medtem ko je Arghus predčasno končal obračun z beloruskim BATE Borisovim. V 50. minuti obračuna, ki se je končal z remijem 2:2, je na brazilskega branilca neoprezno štartal Vladimir Karp, ki je prejel neposredni rdeči karton, Arghus pa se je kar nekaj časa v bolečinah zvijal na zelenici vadbenega središča Susesi. Če se je že zdelo, da gre za hujšo poškodbo, pa so zdravniški pregledi v bolnišnici, le-to so obiskali že drugi dan zapored, včeraj zaradi trka Marka Šulerja, pokazali, da s srčnim in borbenim branilcem ni nič hujšega, saj ne gre za zlom katere od kosti v stopalu oziroma gležnju.

Te sreče pa ni imel Dejan Milić, saj je dobrih 20 minut pred koncem treninga v eni od vaj, ki je vključevala tudi strel na gol, nesrečno trčil z Matejem Podlogarjem. 30-letni čuvaj je pri posredovanju prejel močan udarec v roko in glasni kriki so dali nemudoma vedeti, da gre za resnejšo poškodbo, so zapisali na klubski spletni strnai. Pregled v bolnišnici je pokazal zlom dveh dlančnic na levi roki, Milić pa se je v hotel  vrnil z novo pridobitvijo, mavčno oblogo in opornico. Zdaj ga čaka daljše okrevanje, želimo mu hitro in uspešno vrnitev na igrišča!

Foto: nkdomzale.si / Grega Krmavnar
Foto: nkdomzale.si / Grega Krmavnar
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Najboljši igralec Kopra vse bližje selitvi v Romunijo

Za Andrejem Kotnikom je odličen prvi del sezone, v kateri je 27-letnik na 20 prvoligaških …