Zavrčani so po uvodnem porazu na gostovanju pri novomeški Krki pred domačimi gledalci v završkem Športnem parku ugnali Domžale in Koper. Haložani ostajajo na petem mestu ligaške lestvice, a se je prenovljena zasedba četrtouvrščeni Olimpiji približala na vsega štiri točke zaostanka.


“Točkovno sem z dosedanjim delom prvenstva zadovoljen. V ekipi je ogromno mladih igralcev, ki imajo veliko željo po dokazovanju. Nekaj je tudi reprezentantov in to samo dokazuje, da imamo kvalitetno moštvo. Kljub temu, da smo izgubili v Novem mestu, smo nato nanizali dve domači zmagi. Veselimo se že naslednjih tekem,” je za spletno stran kluba dejal trener Ivica Solomun, ki lahko računa na zanimivo zasedbo. Nekateri med njimi so v uvodnih treh tekmah spomladanskega dela sezone že dokazali, da v Zavrču niso zgolj okrepili zaradi številčnosti zasedbe, a završki strateg pred gostovanjem v Ljudskem vrtu poudarja, da bo potrebno kader v tem tednu nekoliko osvežiti: “Nekatere igralce je potrebno osvežiti in jim nameniti krajši odmor, saj so v enem tednu odigrali kar tri srečanja. V nedeljo smo opravili regeneracijski trening, včeraj pa so imeli fantje prost dan. Ponovno se zberemo danes in začnemo s pripravami na tekmo z Mariborom.”

“O sami postavi je še prehitro govoriti, saj je tekma šele v soboto. Skozi teden se bomo na srečanje pripravljali zelo zavzeto in upam, da nam bodo v pomoč tudi igralci, ki so nekoliko poškodovani. O sami postavi in postavitvi bomo razmišljali na zadnjem treningu pred tekmo v Ljudskem vrtu. Želimo se dobro pripraviti na državne prvake. V tekmi nimamo ničesar izgubiti,” je o sobotnem gostovanju pri Mariborčanih še dodal strateg iz bližnjega Varaždina.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Tresel v Premier ligi, sedaj pa bil blizu prestopa v Maribor

Maribor se je že v preteklosti zatekal (oziroma je vsaj poskusil) s posojami nogometašev i…