Potem ko so Koprčani podaljšali pogodbe četverici mladih nogometašev, Miha Blažič, Domen Črnigoj, Mitja Lotrič in Matej Palčič na Bonifiki ostajajo vse do leta 2017, sta novi pogodbi podpisala tudi Jaka Štromajer in Perica Ivetić.


30-letni napadalec in 27-letni bočni nogometaš bosta tako v dresu Kopra predvidoma igrala še dve leti, torej vse do konca sezone 2015/16. Štromajerju bi se polletna pogodba iztekla konec maja, medtem ko je imel Ivetič sklenjeno pogodbo do začetka letošnjega decembra. Kot so zapisali na spletni strani koprskega prvoligaša, je s tem kadrovski mozaik za prihodnjo sezono skorajda že sestavljen.

Znane pa so tudi novice v povezavi s poškodbo Gorana Galešića, ki je bil z desetimi zadetki prvi strelec moštva. 25-letni nogometaš iz Bosne in Hercegovine je opravil preiskave na ortopedski kliniki v Novem Sadu, kjer so ugotovili, da ne gre za težjo poškodbo kolena. Nekdanji član Gorice bo prestal lažji poseg in se bo lahko na pripravah na novo sezono kmalu pridružil soigralcem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Prvi vratar Mure dokazal, da je nogomet veliko več kot le igra

Mura je prejšnji teden na Ljudskem vrtu slavila svojo največjo zmago v evropskem tekmovanj…