Po tem, ko je Simon Rožman včeraj popoldan zaradi slabih rezultatov v letošnji sezoni podal odstop, se je v mestu ob Kamniški Bistrici pospešeno začelo iskanje novega trenerja, ki bi sedel na vročo klop zadnjeuvrščenega moštva na lestvici. Po zadnjih informacijah naj bi to mesto kmalu zasedel trener, ki že vodi klub v Prvi ligi.


Primorske novice poročajo, da naj bi novi trener Domžal postal Andrej Razdrh, dosedanji vodja Tabora iz Sežane. To za zdaj še ni uradno, a vse glasnejša so namigovanja, da naj bi Vrhničan izkoristil člen v pogodbi, kjer je navedeno, da trenersko mesto kraškega kluba lahko zapusti ob določeni odškodnini.

Razdrh naj bi po poročanju primorskega časnika celo sam včeraj odstopil z mesta glavnega trenerja, krmilo Rumene družine pa prevzel takoj po reprezentančnem premoru. Nova izbira trenerja morda niti ni tako nenavadna, kot se zdi na prvi pogled, kajti športni direktor Domžal Matej Oražem bi tako ostal pri mlajši generaciji trenerjev, saj Razdrh šteje le nekaj let več kot Simon Rožman.

Bojda sedaj že nekdanji trener Tabora je v preteklosti kot nogometaš že nosil rumeni dres Domžal, poleg tega pa je pred prehitrim koncem kariere igral še za Svobodo, Primorje in kranjski Triglav. Lani je s Sežano končal na drugem mestu v 2. SNL, nato pa v dodatnih kvalifikacijah ugnal Gorico in primorski klub po 19 letih vrnil med slovensko elito. Tabor je v dosedanjem delu sezone zbral 10 točk in se nahaja na 6. mestu ter tako predstavlja prijetno presenečenje sezone.

Ali bo do imenovanja Razdrha na mesto glavnega trenerja res prišlo, naj bi bilo znano v popoldanskih urah. Skupaj z Razdrhom naj bi se k Rumeni družini preselil tudi njegov pomočnik Darko Karapetrović.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Vitan Hodnik
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Maribor do remija proti Tuzli

Maribor je v Gornji Radgoni odigral še četrto pripravljalno tekmo in še na tretji zaporedn…