Jaka Ihbeisheh bo barve Palestine branil tudi na januarskem Azijskem pokalu, ki ga bo med 9. in 31. januarjem gostila peterica avstralskih mest, saj si je zagotovil mesto med triindvajseterico nogometašev, ki potujejo v deželo “tam spodaj”.


Krilni nogometaš novomeške Krke je obe prijateljski tekmi z Uzbekistanom in Kitajsko začel v začetni enajsterici Palestine in strokovni štab prepričal, da ga uvrsti med potnike na Azijski pokal, na katerem bodo Palestinci zaigrali šele prvič. Nekdanji član Inberblocka, Slovana, Aluminija, Krškega, Primorja, velenjskega Rudarja in Domžal je zgolj eden od šestih nogometašev, ki igrajo zunaj meja Palestine, po en nogometaš igra še v Egiptu, Jordaniji, Savdski Arabiji, na Poljskem in Švedskem.

Palestinci bodo prvo tekmo odigrali 12. januarja, ko se bodo v Newcastlu pomerili z Japonci, ki branijo lovoriko iz zadnjega prvenstva, štiri dni kasneje v Melbournu sledi obračun z Jordanijo, 20. januarja pa bodo Palestinci gostovali še v Canberri, kjer se bodo udarili z Irakom.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Tresel v Premier ligi, sedaj pa bil blizu prestopa v Maribor

Maribor se je že v preteklosti zatekal (oziroma je vsaj poskusil) s posojami nogometašev i…