Iz Makedonije prihajajo vesti, da ima Agim Ibraimi, ki je danes dopoldne z ekipo Maribora pričel priprave na spomladanski del sezone, snubce iz elitnih lig Anglije in Nemčije.


Makedonski športni časnik Ekipa na svoji spletni strani poroča, da so se za Ibraimija, ki so mu konec minulega leta še drugič v karieri podelili naziv najboljšega makedonskega igralca leta, ogreli pri bremenskem Werderju, frankfurtskem Eintrachtu in londonskih Queens Park Rangersih. Kot navajajo Makedonci, so se za makedonskega reprezentanta zagreli predvsem pri Londončanih, QPR naj bi bil v prednosti pred obema nemškima zainteresiranima kluboma. Harry Redknapp, trener londonskega kluba, ki se po dvajsetih krogih z devetnajstimi točkami nahaja na šestnajstem mestu ligaške razpredelnice, želi pred nadaljevanjem državnega prvenstva okrepiti napad modro-belih, ki je z dvaindvajsetimi doseženimi zadetki med skromnejšimi v ligi.

Ibraimi je sicer konec decembra za makedonske medije priznal, da Zlatko Zahovič za njegov prestop zahteva nekaj čez dva milijona evrov, a je QPR v bližnji preteklosti za nogometaše že plačeval bogate odškodnine, tudi v višini osemmestnih številk, zato plačilo dveh milijonov evrov za klub ne bi smelo predstavljati večjih težav, ali pač?

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Najboljši igralec Kopra vse bližje selitvi v Romunijo

Za Andrejem Kotnikom je odličen prvi del sezone, v kateri je 27-letnik na 20 prvoligaških …