V taboru ljubljanske Olimpije so se že sprijaznili, da bodo v nadaljevanje sezone po Andražu Šporarju krenili tudi brez Ezekiela Hentyja. Čeprav je predsednik Milan Mandarić pred dnevi zatrjeval, da je bil nad potezo Nigerijca šokiran in tudi razočaran, se je bilo več kot petim milijon evrov težko upreti.


Moskovska Lokomotiva bo s kupnino presegla rekordno odškodnino Basla, ki je konec minulega leta v zameno za Andraža Šporarja že nakazala 2,8 milijona evrov. Po zmagi v derbiju z Grasshopperjem je Basel prednost povečal že na zajetnih petnajst točk prednosti, zato se zmajem nasmiha še petsto tisočakov bonusa na račun državnega prvaka. Zmaji naj bi z odškodnino za Hentyja, ki bo z moskovskim klubom sklenil pogodbo do leta 2020, račun obogatili s polšestim milijonom.

Nekatere informacije iz ruske prestolnice pravijo, da naj bi bil dvaindvajsetletni Nigerijec predstavljen v četrtek, kar igralec sam pa je na Instagramu enemu od blogerjev, ki podrobneje spremlja dogajanje pri dvakratnih ruskih prvakih, priznal, da se bo v Moskvi pojavil že jutri. Še pred podpisom pogodbe in predstavitvijo nekdanjega člana Milana in Gorice čaka zdravniški pregled. Trenutno pa Henty na eni od slovenskih televizij spremlja obračun evropske lige med Lokomotivo in Fenerbahčejem.

Screenshot_1

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zvezda 11. kroga PLT: Kotnik, Kronaveter ali Pedro?

Zaključil se je 11. krog Prve lige Telemach, zato smo izbrali 3 igralce, ki so najbolj nav…