Novi celjski strateg Tomaž Petrovič, ki uradno nosi naziv managerja, bo danes po nekajdnevnem premoru zbral ekipo. Bolje zapisano, pozdravil bo skupinico nogometašev, ki je še del celjskega prvoligaša, saj so moštvo zapustili že številni nogometaši.


Pred dnevi se je vodstvo kluba razšlo z Lovrom Čirjakom, Goranom Galešić in Irfanom Hadžićem, ki trenira z velenjskim Rudarjem. Tilen Klemenčič bo v Domžalah znova sodeloval s Simonom Rožmanom, Matic Kotnik bo v prihodnje član grškega Panioniosa Medtem ko sta Damir Hadžić in kapetan Jure Travner podaljšala sodelovanje s klubom, je že nekaj časa jasno, da nogometne poti na Areni Petrol ne bosta nadaljevala Dalibor Volaš in Goran Cvijanović.

Zdaj je jasno, da sodelovanja s Celjem ne bo podaljšal niti Matej Podlogar. Ljubljančan, ki se je v knežje mesto iz Domžal preselil med zimskim premorom sezone 2015/16, je za grofe odigral 45 prvoligaških tekem in dosegel tudi pet zadetkov. Z zapisom na družabnih omrežjih, ki jim je priložil tudi posnetek slavja z vzkliki ‘zige zage’ po zadnji zmagi sezone nad Domžalčani, se je namreč poslovil od zdaj že nekdanjega kluba. “Hvala vam, da sem bil lahko del take ekipe. Res so bile moje zadnje … ampak za vselej mi boste ostali v spominu in srcu,” je zapisal Podlogar, za katerega sta se pred tedni že zanimala češki in avstrijski prvoligaš.

Ob tem je že jasno, kdo bo Petroviču pomagal na celjski klopi. Nekdanjemu trenerju Krškega bo tudi na Areni Petrol pomagal Mirko Smodej, s katerim je Petrovič sodeloval že v posavski prestolnici.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Usoda Vermezovića zapečatena, pri Muri bodo zamenjali trenerja

Usoda Vladimirja Vermezovića na klopi Mure je dokončno zapečatena. Stolček 60-letnega Beog…