Podobno kot Ljubljančani, so tudi Celjani včeraj gostovali pri hrvaškem prvoligašu Zagrebu. Če so nogometaši Zagreba in Olimpije zabili kar devet zadetkov, je bil obračun Celja in Zagreba povsem drugačen, saj sta mreži mirovali vseh devetdeset minut.


Moštvu iz knežjega mesta ni manjkalo priložnosti, a je znova zatajila realizacija, za nameček pa je trener Iztok Kapušin v hrvaški prestolnici pogrešal še nekaj pomembnih adutov. Zaradi reprezentančnih obveznosti so manjkali Rudi Požeg Vancaš, Tilen Klemenčič in kapetan Blaž Vrhovec, ki je v sredo vknjižil krstne minuti v dresu članske izbrane vrste. Na zelenico pa niso stopili niti poškodovani Matic Kotnik, Marko Krajcer, Janez Pišek in Mario Brlečić. Celjani, ki so se v nadaljevanju državnega prvenstva predstavili tudi z izjemno čvrsto igro v fazi obrambe, tudi v Zagrebu tekmecu niso dovolili velikega števila priložnosti, saj izkušeni Amel Mujčinović ni znašel na resnejši preizkušnji.

ZAGREB 0:0 CELJE
Celje: Mujčinović, Kous, Hadžić, Vidmajer, Čirjak, Pungaršek, Miškić, De Sousa, Spremo, Pajač, Podlogar. Igrali so še: Jurhar, Travner, Brecl, Šporn, Kovač, Marcius, Sunny. Trener: Iztok Kapušin.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Riera za Athletic: “Opravičilo navijačev. Ne potrebujem ga!”

V obširnem intervjuju za ugledni športni portal “The Athletic” je Albert Riera…