Maribor in Olimpija sta si že zagotovila evropsko vozovnico, jutri, krog pred koncem letošnjega državnega prvenstva, pa lahko to uspe tudi Domžalčanom in Goričanom. Rumeni bodo gostovali v Kidričevem, medtem ko bo Gorica v zadnji domači tekmi pričakala Olimpijo.


Z zmago bi četa trenerja Mirana Srebrniča ujela ljubljansko zasedbo in z novimi tremi točkami dokončno potrdila uvrstitev v kvalifikacije evropske lige. Goriška zasedba se lahko pred dvobojem s pokalnim finalistom pohvali s kar enajst tekem dolgim nizom nepremagljivosti, a  se je Primorcem po sredinem remiju na Ptuju približalo Celje, ki lahko ob morebitnem porazu sinje-modrih izniči zaostanek za četrtim mestom.

Tudi zato so na severu Primorske mobilizirali vse sile, zganili pa so se tudi pridni Terror Boysi, ki so včeraj na ograji osrednje tribune novogoriškega Športnega parka namestili poseben transparent, s katerim želijo svojim ljubljencem vliti dodatnega poguma. “Imate jajca in vzhod z vami je. V nedeljo naj zmaga goriško srce,” sporočajo najzvestejši privrženci goriškega kluba.

Terror Boysi so ob tem še dodali: “Prihaja tekma resnice in kot skupina imamo obvezo do sebe in ekipe, da se od iztekajoče se sezone poslovimo na nivoju, kar v praksi pomeni glasno in predvsem številčno. Športni park mora to nedeljo predvsem z našim neprestanim navijanjem in energijo ponesti Gorico do zmage. GORIČANI ZA GORIČANE, DO NOVE ZMAGE!”

🤜🏻🤛🏻 Zvestoba do groba naših navijačev TBNG!Nova Gorica z okolico, napolnimo stadion in v nedeljo resnično pojdimo skupaj na polno! #VsiNaStadion #ZaEvropoGre#NašeMestoNašPonos

Objavil/a ND Gorica dne 19. maj 2017

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Najvišja kazen v minulem krogu pripadla Mariborčanom

Boštjan Jeglič, disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije, je po odigranem 19. krogu P…