Potem, ko se je pred dnevi končalo državno prvenstvo, se je iz igrišč klubsko dogajanje preselilo v pisarne.


Iz Gorice, so sporočili, da jih zapušča kar sedem nogometašev. Strateg Goričanov Miran Srebrnič tako v naslednji sezoni nebo mogel več računati na Mirana Burgiča, ki je končal nogometno kariero, zraven njega pa nebo mogel računati na usluge Škarabota, Gregorića, Šantka, Žigona, Nagodeja in Edafeja.

Matiji Škarabotu je po sezoni potekla pogodba, nove pa z goriškim klubom ni podpisal. Tako se produkt novogoriške nogometne šole, ki je zbral 131 nastopov poslavlja od mesta vrtnic. Tudi Miha Gregorić je produkt novogoriške nogometne šole, ki po potečeni pogodbi ni podpisal nove, za plavo-bele je zbral skupaj 168 nastopov.

Tudi Dejan Žigon odhaja zaradi izteka pogodbe, za Goričane je zbral skupaj kar 190 nastopov, ob tem pa še 38 zatresel mreže nasprotnikov. Po štirih letih se od Goričanov poslavlja tudi Tilen Nagode, ki je zbral 72 nastopov, ob tem pa dosegel en zadetek.

Matej Šantek se vrača nazaj na Rijeko, saj mu je potekla polletna posoja. Že pred časom pa je z Goričani prekinil Edafe, ki je zbral 23 nastopov, ob tem pa dosegel 5 zadetkov.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nogometaša Olimpije do konca sezone na posojo v drugo ligo

Med tem ko se varovanci Dina Skenderja intenzivno pripravljajo na drugi del prvenstva, v k…