Namestnik disciplinskega sodnika Nogometne zveze Slovenije Roman Rogelj je imel v tednu zaradi dveh krogov Prve Lige Telekom Slovenije kar nekaj dela. Tudi po enajstem krogu ni šlo brez disciplinskih kazni.


Alen Jogan, kapetan Gorice, bo moral zaradi izključitve na sredini tekmi proti Krki, počivati dve tekmi. Slednji je namreč po drugem zadetku Dolenjcev najprej zaradi protestov prejel rumeni karton, nekaj sekund kasneje pa mu je glavni sodnik Nejc Kajtazović, ki je z nekaj dvomljivimi odločitvami močno razburil tudi publiko v novogoriškem športnem parku, zaradi žaljenja pokazal še neposredni rdeči karton. Miran Srebrnič, pomočnik trenerja, ki je bil izključen zaradi protestov ob nedosojeni enajstmetrovki pa na tekmi v Domžalah ne bo smel sedeti na klopi.

Gorica bo morala zaradi izključitve Jogana in pomočnika trenerja Srebrniča ter sedmih rumenih kartonov, pet jih je Kajtazović pokazal po izenačujočem zadetku, plačati še 540 evrov denarne kazni. Denarna kazen je doletela tudi Olimpijo, ki je na tekmi s Koprčani prejela pet rumenih kartonov, zaradi česar jo čaka 300 evrov kazni. Na tekmi v Ljubljani je bil izključen tudi koprski branilec Miha Gregorič, ki ne bo smel zaigrati proti Mariborčanom.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Maribor najavil pritožbo

V štajerski prestolnici so se odzvali na odločitev disciplinskega sodnika NZS in na kazen,…