Iztok Kavčič, novopečeni strateg Gorice, je še drugič v dveh tednih formo svojih varovancev preizkusil v pripravljalni tekmi z mladinsko zasedbo. Potem ko so člani obračun pred dvema tednoma dobili s 5:1, je bilo tokrat še nekoliko tesneje.


Zmaga je kljub vsemu pripadla članskemu moštvu, ki je mladince ugnala s 3:1. Na igrišču ob Kornu sta ekipi odigrali dva različna polčasa. V prvem polčasu so, kot so zapisali na klubski spletni stran, člani prikazali zelo kombinatorno in idejno igro ter z zadetkoma Luke Majcna in Sandija Arčona na odmor odšli z izidom 2:0. V drugem polčasu je po menjavah ritem igre nekoliko upadel, člansko moštvo pa je dokazovanja željnim mladincem dopustilo, da je doseglo zadetek, pod katerega se je podpisal Grega Debenjak, ki je v nadaljevanju po strelu z razdalje zatresel še okvir vrat in si tako priigral lepo darilo za 18. rojstni dan. Za člane je že pred tem zadel Bede Amarachi Osuji.

Kavčič ima sicer pred zadnjima dvema tekmama jesenskega dela sezone precej težav s sestavo ekipe, saj so na listi poškodovanih Denilton Venturim, Marco Modolo, Ezekiel Henty, Stephen Makinwa ter Daniele Gragnoli, ki jo je skupil prav na tokratni tekmi.

GORICA 3:1 GORICA U19
Majcen, Arčon, Osuji; Debenjak
Člani – prvi polčas: Gallinetta, Vanin, Napoli, Jogan, Pasqualini, Taider, Vetrih, Džuzdanović, Innocenti, Arčon, Majcen. Drugi polčas: Gallinetta, Širok, T. Kavčič, Gragnoli, Jakupović, Enow, Johnson, Thiombane, Kokol, Osuji, Eleke. Trener: Iztok Kavčič.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Matko Obradović s sporočilom za navijače Mure

Ena izmed najbolj pričakovanih tekem nadaljevanja državnega prvenstva med Celjem in Muro s…