Kot je v Italiji že v navadi, po končani sezoni časopisne vrstice ponavadi polnijo številna ugibanja o prihodnosti nogometašev. Nič kaj drugače ni niti letos, pozornosti pa so deležni tudi nekateri nogometaši Gorici, ki so si z odličnimi predstavami v dresu goriških vrtnic ustvarili dobro ime.


Spletni portal Parmalive, ki je kot že ime samo pove, osredotočen predvsem na dogajanje v povezavi s Parmo, že poroča o tem, da bi lahko bil Luigi Apolloni, ki je z Goričani osvojil pokalno lovoriko in jih v prvenstvu popeljal do četrtega mesta, eden od možnih kandidatov v primeru odhoda Roberta Donadonija, ki se po koncu sezone, v kateri se je z ekipo zavihtel na visoko šesto mesto, še ni izjasnil, če bo nadaljeval z delom v klubu, ki domuje v luksuzni provinci.

Vroča so tudi nekatera igralska imena, ki so v letošnji sezoni v dresu Gorice igrala pomembno vlogo. Parmalive povzema pisanje časopisa Gazzetta di Parma, ki piše, da naj bi bili Gianluca Lapadula, Abel Gigli in Gianvito Misuraca blizu povratka v Parmo, kjer bi njihove sposobnosti preveril trenerski štab z Robertom Donadonijem na čelu. Trojko je sicer pred časom v intervjuju za že omenjeni Parmalive pohvalil tudi Apolloni, ki je povedal, da bi Coda, Lapadula, Gigli in Misuraca lahko zaigrali tudi v Serie A, a je v istem dihu poudaril, da so razlike med italijanskim in slovenskim prvenstvom ogromne. Nekaj angleških premierligašev pa naj bi se po poročanju istega vira zagrelo za zadnjega vezista Gorice, Luco Berardocco.

Kot že zapisano, zaenkrat ostaja le pri govoricah, pristaši goriškega prvoligaša pa si v želji po dobrem nastopanju v kvalifikacijah Evropske lige verjetno želijo čim manj sprememb v moštvu, saj bi lahko v nasprotnem primeru znova prišlo do težav z uigranostjo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Nekdanji zvezdnik Olimpije ostaja brez kluba, se obeta vrnitev v Stožice?

Nekdanji pomemben člen ljubljanske Olimpije bo pri trenutnemu delodajalcu v zimskem presto…