Goričani počasi zaključujejo z dvotedenskimi pripravami na novo sezono v italijanskem Collecchiu, iz katerega se bodo vrnili v soboto. Moštvo ima v trening centru Parme na voljo vse kar si lahko želi za nemoteno vadbo in pripravo na novo sezono, kar potrjujejo tako nogometaši, trenerji in tudi zdravstvena služba goriškega kluba.


Nogometaši vadijo dvakrat dnevno, le nedeljski dan so izkoristili za oddih v bazenu. Poleg znanih obrazov, poleg že znanega novinca, napadalca Sebestyéna Ihrig-Farkasa, trenutno z ekipo vadijo še brazilski branilec, katerega ime nam ni znano, ter napadalec Francesco Virdis in vratar Alex Cordaz, o katerem smo sicer pisali že pred dnevi.

Prvo pripravljalno srečanje Goričane čaka že naslednji dan po vrnitvi iz Italije, ko se bodo ob 18. uri pomerili z drugoligašem iz Šenčurja. 3. in 6. julija pa se bodo varovanci trenerja Luigija Apollonija udarili še z moštvom Karpaty iz Lviva in Istre iz Pule.

”Tukaj je vse na zelo visokem nivoju, od igrišč, fitnesa, prehrane, opreme, do zdravniške službe. Skratka, vse je organizirano kot je treba. Tudi z novim strokovnim štabom smo se odlično ujeli. Glavni trener Luigi Apolloni je velika osebnost. Je zelo preprost človek, delaven, profesionalen in ambiciozen. Igralci so zelo motivirani in delavni. Moštvo sicer še ni popolno, že sedaj pa se vidi, da bo močna konkurenca za mesta v prvi postavi,” je za spletno stran kluba povedal v lanski sezoni še glavni trener, sedaj pa pomočnik trenerja Miran Srebrnič.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Maribor najavil pritožbo

V štajerski prestolnici so se odzvali na odločitev disciplinskega sodnika NZS in na kazen,…