Danes bi morali pripravljalno tekmo odigrati tudi nogometaši Gorice, ki bi se morali, tako kot minulo soboto, znova odpraviti v hrvaško Istro in se v Rovinjskem selu, a obračun z zagrebško Lokomotivo ni bil odigran.


Goričani so namreč odpovedali prihod na tekmo, kar so potrdili na spletni strani hrvaškega prvoligaša, ki se je tako danes pomeril z domačim Rovinjem. V novogoriškem prvoligašu na klice novinarjev ne odgovarjajo, niti vodstvo, niti igralci, a je več ali manj jasno, da nogometaši niso želeli odpotovati na drugo pripravljalno srečanje, minuli vikend so ugnali B ekipo puljske Istre, ki nastopa v tretjeligaški konkurenci. Ni skrivnost, zakaj varovanci novega stratega Cesareja Beggija niso želeli na tekmo, klub jim namreč še vedno ni izplačal zaostalih obveznosti, ki se vlečejo že vse od začetka sezone.

Po nekaterih informacijah s severa Primorske, bi morali nogometaši prvi obrok zaostalih obveznosti dobiti že minuli teden, ob začetku priprav, a denarja vse do današnjega dne ni bilo na računih nogometašev, zato so slednji potegnili po ročni zavori. Kakšen bo razplet letošnje goriške kalvarije?

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Pregled pred pomladjo: MURA – Čarno-bejli si želijo večje konstantnosti in skoka po lestvici

Trener: Damir Čontala – SLOVENIJA (38 let) Povprečna starost članske ekipe: 24.5 let Odmev…