Po uvodnih težavah in zapletih z igranjem pripravljalnih tekem nadaljujejo tudi nogometaši Gorice. Prenovljena zasedba aktualnih pokalnih prvakov je pod vodstvom novega trenerja Cesara Beggija odigrala še šesto tekmo.


Primorci so v statistiko vpisali še peto zmago, saj so na zelenici domačega Športnega parka ugnali novega drugoligaša. Šenčurjanom so zabili tri zadetke, medtem ko je Alberto Gallinetta zaklenil svoja vrata. V prvem polčasu sta mrežo gostujočega vratarja Tilna Žlebnika zatresla Bede Amarachi Osuji in novinec Giuseppe Ruggiero, v nadaljevanju pa je zmago z zadetkom za 3:0 potrdil Luigi Palumbo. Goričani so sicer zaigrali v nekoliko okrnjeni zasedbi, jutri pa jih že čaka nova tekma, saj se bodo pomerili s Tolminci.

GORICA 3:0 (2:0) ŠENČUR
Osuji, Ruggiero, Palumbo

Gorica: Gallinetta, Širok, Napoli, Palumbo, Pasqualini, Johnson, Vetrih, Ruggiero, Džuzdanović, Osuji, Majcen. Igrali so še: Arčon, Kavčič, Di Cecco, Martinović. Trener: Cesare Beggi.
Šenčur: Žlebnik, Eržen, Schwarzman, Gvardjančič, Splichal, Markič, Kakanj, Rujevič, Corn, Pavlin, Ljubijankič. Klop: Deronja, Okorn, Jurišič, Guberac, Burkeljca. Trener: Brane Pavlin.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Murin ključni člen potrjeno odsoten do spomladi

Potem ko si lanskega spomladanskega dela skoraj ni bilo mogoče predstavljati brez Luke Bob…