Po uvodnih težavah in zapletih z igranjem pripravljalnih tekem nadaljujejo tudi nogometaši Gorice. Prenovljena zasedba aktualnih pokalnih prvakov je pod vodstvom novega trenerja Cesara Beggija odigrala še šesto tekmo.


Primorci so v statistiko vpisali še peto zmago, saj so na zelenici domačega Športnega parka ugnali novega drugoligaša. Šenčurjanom so zabili tri zadetke, medtem ko je Alberto Gallinetta zaklenil svoja vrata. V prvem polčasu sta mrežo gostujočega vratarja Tilna Žlebnika zatresla Bede Amarachi Osuji in novinec Giuseppe Ruggiero, v nadaljevanju pa je zmago z zadetkom za 3:0 potrdil Luigi Palumbo. Goričani so sicer zaigrali v nekoliko okrnjeni zasedbi, jutri pa jih že čaka nova tekma, saj se bodo pomerili s Tolminci.

GORICA 3:0 (2:0) ŠENČUR
Osuji, Ruggiero, Palumbo

Gorica: Gallinetta, Širok, Napoli, Palumbo, Pasqualini, Johnson, Vetrih, Ruggiero, Džuzdanović, Osuji, Majcen. Igrali so še: Arčon, Kavčič, Di Cecco, Martinović. Trener: Cesare Beggi.
Šenčur: Žlebnik, Eržen, Schwarzman, Gvardjančič, Splichal, Markič, Kakanj, Rujevič, Corn, Pavlin, Ljubijankič. Klop: Deronja, Okorn, Jurišič, Guberac, Burkeljca. Trener: Brane Pavlin.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Matko Obradović s sporočilom za navijače Mure

Ena izmed najbolj pričakovanih tekem nadaljevanja državnega prvenstva med Celjem in Muro s…