Gorica bo v spomladanski del sezone krenila z vsaj štirimi novimi obrazi. Novogoriški strateg Luigi Apolloni bo lahko spomladi računal tudi na Gonzala Mastrianija, Francesca Finocchioja, Benoita Bationa in Marshala Mfon Johnsona.


Prvi trije bodo imeli pri Gorici status posojenega nogometaša Parme, medtem ko je Nigerijec Marshal Mfon Johnson z vodstom novogoriškega prvoligaša podpisal do konca sezone 2014/15. 24-letni defenzivni vezist, ki se dobro znajde tudi v osrčju obrambe, je bil nazadnje član madžarskega prvoligaša Honveda. Johnson je bil sicer že registriran, a bo možnost nastopa dobil šele, ko prejme delovno dovoljeneje.

20-letni urugvajski napadalec Mastriani je bil jeseni član drugoligaškega Crotoneja, za katerega je kot posojen zaigral na petih tekmah in ostal brez zadetka. Bationo, ki prihaja iz Slonokoščene obale, je jeseni igral za Perugio, ki trenutno nastopa v tretjem razredu italijanskega nogometa. 20-letni vezist v dresu moštva, katerega član je tudi Jan Koprivec, ni dobil priložnosti. Finocchio, ki ima poleg italijanskega tudi brazilsko državljanstvo, je bil v preteklosti tudi član kadetske in mladinske reprezentance Italije ter leta 2009 nastopal tudi na kadetskem evropskem prvenstvu. Krilni vezist, ki šteje 21 let, je bil jeseni posojen v drugoligaški Trapani, za katerega pa je zbral le štiri nastope.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

V Celju hitijo z evropskimi pripravami

Na stadionu Z’dežele je kljub koncu tekmovalne sezone zelo živahno. Po zadnji tekmi so gra…