Danes sta v istrskem Novigradu gostovala kar dva slovenska kluba, že opoldne se je z Osijekom pomerila ekipa AH Mas Techa, popoldne pa je Gorica s 3:2 premagal Zadar, ki je jesenski del prvenstva končal na osmem mestu lestvice.


Goriški nogometaši so se hitro znašli v zaostanku, saj je Zadar že po štirinajstih minutah igre vodil z dvema zadetkoma prednosti, a so varovanci trenerja Luigija Apollonija še zaključka prvega polčasa preobrnili rezultat in uspeli priti do prve zmage v letošnjih pripravah. V 23. minuti je najprej znižal Luca Berardocco, v 40. minuti je izenačil Daniele Bazzofia, pred odhodom na odmor pa je Goričane v vodstvo popeljal Massimo Coda. Prvič so se v dresu novogoriškega prvoligaša predstavili  Ivan Cacchioli, Francesco Finocchio, Gonzalo Mastriani in Yves Benoit Bationo.

Naslednje srečanje Goričane čaka v sredo, ko se bodo ravno tako v Novigradu pomerili z Osijekom.

GORICA 3:2 ZADAR
Berardocco, Bazzoffia, Coda
Gorica: Cacchioli, Širok, Celcer, Berardocco, Kavčič, Gigli, Bazzoffia, Marshall, Coda, Misuraca, Finocchio. Igrali so še: Štrukelj, Rapaj, Checcucci, Modolo, Vanin, Vicente, Vetrih, Bationo, Lapadula, Danilevičius, Mastriani in Džuzdanović.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Mura predstavlja novega trenerja

V pisarnah Fazanerije so tudi uradno potrdili namigovanja medijev, da je zgodba Vladimirja…