Danes sta v istrskem Novigradu gostovala kar dva slovenska kluba, že opoldne se je z Osijekom pomerila ekipa AH Mas Techa, popoldne pa je Gorica s 3:2 premagal Zadar, ki je jesenski del prvenstva končal na osmem mestu lestvice.


Goriški nogometaši so se hitro znašli v zaostanku, saj je Zadar že po štirinajstih minutah igre vodil z dvema zadetkoma prednosti, a so varovanci trenerja Luigija Apollonija še zaključka prvega polčasa preobrnili rezultat in uspeli priti do prve zmage v letošnjih pripravah. V 23. minuti je najprej znižal Luca Berardocco, v 40. minuti je izenačil Daniele Bazzofia, pred odhodom na odmor pa je Goričane v vodstvo popeljal Massimo Coda. Prvič so se v dresu novogoriškega prvoligaša predstavili  Ivan Cacchioli, Francesco Finocchio, Gonzalo Mastriani in Yves Benoit Bationo.

Naslednje srečanje Goričane čaka v sredo, ko se bodo ravno tako v Novigradu pomerili z Osijekom.

GORICA 3:2 ZADAR
Berardocco, Bazzoffia, Coda
Gorica: Cacchioli, Širok, Celcer, Berardocco, Kavčič, Gigli, Bazzoffia, Marshall, Coda, Misuraca, Finocchio. Igrali so še: Štrukelj, Rapaj, Checcucci, Modolo, Vanin, Vicente, Vetrih, Bationo, Lapadula, Danilevičius, Mastriani in Džuzdanović.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Bo luknjo po odhodu Vrhovca krpal znanec slovenskih igrišč?

V medijih je odjeknila novica, da bi lahko Maribor, po odhodu Blaža Vrhovca, okrepil hrvaš…