Danes je prvi dan priprav na spomladanski del sezone tudi za nogometaše Domžal in Kopra, Goričani pa bodo ob Celjanih s skupno vadbo pričeli kot zadnji. Zbrali se bodo v ponedeljek, a kot kaže ne pod poveljstvom trenerja Iztoka Kavčiča.


Slednji je “plave” vodil na zadnjih treh tekmah jesenskega dela sezone. Primorci so pod vodstvom mladega stratega ugnali Zavrč in Krko ter izgubili z vodilnimi Domžalčani, na zimski odmor pa odšli na osmem mestu. Medtem ko vodstvo išče novega italijanskega partnerja, pa naj bi članska ekipa ostala brez trenerja. O tem danes že pišejo tudi na uradni ligaški Facebook strani, tudi naši viri, tako z goriškega kot mariborskega konca, pa trdijo, da naj bi se mladi 35-letni trener v Ljudski vrt, kjer bo v bodoče delal z mladinsko zasedbo, ki je jeseni igrala tudi v mladinski ligi prvakov.

Če so govorice resnične, odločitev mariborskega kluba, da pod svoje okrilje zvabi Kavčič, ne čudi. Kavčič namreč velja za enega najboljših mladinskih trenerjev, saj je bil s kadetsko ekipo Interblocka državni prvak v sezone 2010/11, goriške mladince pa je do naslova najboljših popeljal dvakrat, v sezoni 2011/12 in 2012/13.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Najboljši igralec Kopra vse bližje selitvi v Romunijo

Za Andrejem Kotnikom je odličen prvi del sezone, v kateri je 27-letnik na 20 prvoligaških …