Peto tekmo priprav so danes dopoldne odigrali tudi nogometaši Gorice. Četa trenerja Cesara Beggija se je mudila v Furlaniji, v kraju Rivolto, kjer so se pomerili z mladinsko ekipo videmskega Udineseja. Mladci niso bili dostojen tekmec, saj so Goričani slavili s kar 5:0.


Primorci so povedli že v osmi minuti srečanja, ko je videmsko mrežo načel Amel Džuzdanović. Po dodatnih osmih minutah se je novega zadetka v pripravah na spomladanski del sezone veselil še Blessing Eleke. Mladi Nigerijec je na pripravljalnih tekmah v odlični formi, saj je doslej dosegel že pet zadetkov. 0:2 je bil tudi izid prvega polčasa, v nadaljevanju so padli še trije zadetki. Prvi že v tretji minuti drugega polčasa, ko se je prvega zadetka v dresu plavih veseli Daniele Ferri. Po dobri uri igre je prvenec dočakal še Matteo Boccaccini, petnajst minut pred koncem srečanja pa je končni rezultat postavil še Sandi Arčon.

Zaradi lažjih poškodb tokrat niso zaigrali Stephen Makinwa, Amedej Vetrih in Nabil Taider, nova preizkušnje pa Goričane čaka že v petek, ko se bodo ob 15. uri v novogoriškem Športnem parku pomerili z drugoligašem iz Šenčurja. Dan kasneje sledi še obračun s Tolminom.

UDINESE PRIMAVERA 0:5 GORICA
Džuzdanović (8′), Eleke (16′), Ferri (48′), Boccaccini (59′), Arčon (75′)
Gorica – prvi polčas: Sorčan, Caputo, Napoli, Jogan, Enow, Ruggiero, Johnson, Slivka, Džuzdanović, Eleke, Majcen. Drugi polčas: Gallinetta, Širok, Boccaccini, Palumbo, Pasqualini, Innocenti, Žigon, Arčon, Osuji, Ferri. Trener: Cesare Beggi.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Matko Obradović s sporočilom za navijače Mure

Ena izmed najbolj pričakovanih tekem nadaljevanja državnega prvenstva med Celjem in Muro s…