Iztok Kavčič nadaljuje s spoznavanjem svojega moštva, saj se je tudi tokrat držal recepta iz minulih tednov, ko je formo svojih varovancev pilil tudi v pripravljalnih tekmah. Če so se Goričani v minulih dveh tednih obakrat pomerili z mladinsko zasedbo kluba, so se tokrat odpravili čez mejo.


Primorci so gostovali v Trstu, kjer so se pomerili z italijanskim nižjeligašem San Luigijem. Slednji se je v prvem polčasu dobro upiral varovancem trenerja Kavčiča, saj so slednji na odmor odšli z zadetkom prednosti, mrežo San Luigija je zatresel Marshal Mfon Johnson. V drugem polčasu je priložnost za igro dobila nova enajsterica, ki se je veselila petih zadetkov, med strelce so se vpisali Bede Amarachi Osuji, Solomon Enow, Simone Napoli, Amedej Vetrih in Sandi Arčon. Goričani za zaključek jesenskega dela sezone čaka nedeljsko gostovanje v Novem mestu, kjer bodo v obračunu s Krko odločali o tem, kdo bo prezimil na osmem mestu ligaške razpredelnice.

SAN LUIGI CALCIO 0:6 GORICA
Johnson, Osuji, Enow, Napoli, Vetrih, Arčon
Gorica – prvi polčas: Gallineta, Vanin, Pasqualini, Taider, Jakupović, Kavčič, Džuzdanovič, Marshal, Innocenti, Majcen, Blesing. Gorica – drugi polčas: Golubovič, Širok, Enow, Kolenc, Napoli, Jogan, Vetrih, Humar, Amarachi, Žigon, Arčon.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Izjemni prestop Šeška dober denar prinaša tudi Domžalam

Danes je čudežni deček slovenskega nogometa Benjamin Šeško tudi uradno postal rekorder kar…