V Biljah sta se danes popoldne v pripravljalnem obračunu pomerili prvoligaški ekipi iz Nove Gorice in Kranja. Goričani so se tudi danes držali “tradicije” iz jesenskega dela sezone.


Primorci so namreč jeseni dobili vse tri medsebojne obračune v Prvi Ligi Telekom Slovenije, tokrat pa je srečanje na stran primorskega prvoligaša obrnil izkušeni Litovec Tomas Danilievičius, ki je mrežo Triglava zatresel v 68. minuti. Goričani, ki so danes zaigrali brez Massima Code, Daniela Bazzoffie in Gianluce Lapadule, bodo znova na delu v torek, 25. februarja, ko se bodo v Vidmu pomerili z Udinesejem, Kranjčane pa naslednja preizkušnja čaka prihodnjo nedeljo, ko se bodo pomerili z Aluminijem iz Kidričevega.

GORICA 1:o TRIGLAV KRANJ
Danilievičius (68)
Gorica – začetna postava: Cacchioli, Vanin, Favali, Džuzdanović, Gigli, Jogan, Finocchio, Vetrih, Mastroiani, Bationo, Boniperti. Trener: Luigi Apolloni.
Triglav Kranj – začetna postava: Curanovič, Klemenčič, Diallo, Šiljeg, Šturm, Marinković, Udovič, M. Poplatnik, Congnyuy, Križaj, Majcen. Trener: Siniša Brkić.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Domžalčani do pomembnih točk

Zaostali obračun 25. kroga državnega prvenstva med Domžalami in Koprom so dobili dvakratni…