V Biljah sta se danes popoldne v pripravljalnem obračunu pomerili prvoligaški ekipi iz Nove Gorice in Kranja. Goričani so se tudi danes držali “tradicije” iz jesenskega dela sezone.


Primorci so namreč jeseni dobili vse tri medsebojne obračune v Prvi Ligi Telekom Slovenije, tokrat pa je srečanje na stran primorskega prvoligaša obrnil izkušeni Litovec Tomas Danilievičius, ki je mrežo Triglava zatresel v 68. minuti. Goričani, ki so danes zaigrali brez Massima Code, Daniela Bazzoffie in Gianluce Lapadule, bodo znova na delu v torek, 25. februarja, ko se bodo v Vidmu pomerili z Udinesejem, Kranjčane pa naslednja preizkušnja čaka prihodnjo nedeljo, ko se bodo pomerili z Aluminijem iz Kidričevega.

GORICA 1:o TRIGLAV KRANJ
Danilievičius (68)
Gorica – začetna postava: Cacchioli, Vanin, Favali, Džuzdanović, Gigli, Jogan, Finocchio, Vetrih, Mastroiani, Bationo, Boniperti. Trener: Luigi Apolloni.
Triglav Kranj – začetna postava: Curanovič, Klemenčič, Diallo, Šiljeg, Šturm, Marinković, Udovič, M. Poplatnik, Congnyuy, Križaj, Majcen. Trener: Siniša Brkić.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Napadalec Maribora pred odhodom v Španijo

Po tem, ko je v Maribor prišel kot velika okrepitev, in svojo poglavje v mestu ob Dravi od…