Šestnajsti krog Prve lige Telekom Slovenije bo zaradi praznikov z izjemo današnje tekme Maribora in Domžal odigran v nedeljo. Po napornem ritmu pa si bo nekaj “počitka” lahko privoščila tudi sedmerica nogometašev s prepovedjo igranja.


Domžalčani se bodo morali državnim prvakom v Ljudskem vrtu zoperstaviti brez pomoči Kenana Horića. Osrednji branilec rumeno-modrih, ki je v letošnji sezoni izpustil le dve tekmi, je bil izključen na povratni tekmi četrtfinala Pokala Slovenije in bo moral tekmo prepovedi igranja odslužiti proti Mariboru. Goričani, ki v nedeljo gostujejo v Velenju, bodo tam zaigrali brez trojice kaznovanih nogometašev. Trener Miran Srebrnič ne bo smel računati na Solomona Enowa in Marshala Johnsona, ki sta predčasno končala sredin obračun v Kopru, Alessio Innocenti pa mora odslužiti še drugo tekmo prepovedi igranja po izključitvi na tekmi z Olimpijo. Zavrčani, ki v nedeljo gostujejo pri Radomljanih, pa bodo morali zaigrati brez Jureta Matjašiča, ki je zbral štiri rumene kartone.

Oslabljeni bodo tudi Novomeščani. Miloš Rus na gostovanju pri Koprčanih ne bo smel računati na dvojico, Žiga Kastrevec je v tekmi z Rudarjem prejel že sedmi karton v letošnji sezoni, četrtič pa je porumenel branilec Vinko Buden.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Velik udarec za vijoličaste, pomemben člen ekipe odsoten vsaj do začetka pomladi

Pri Mariboru so vse bolj vzhičeno pričakovali začetek spomladanskega dela v Prvi Ligi Tele…