Medtem, ko so v Mariboru že začeli s pripravami na nadaljevanje sezone, nogometaši preostalih prvoligašev še uživajo zasluženi dopust, med njimi tudi Goričani. Iz severa Primorske pa so danes sporočili, da bo članska ekipa s pripravami na nadaljevanje sezone pričela 14. januarja.


Dober teden bodo nogometaši vadili v domačem okolju, med 23. januarjem in 7. februarjem pa bo moštvo odpotovalo na jug Apeninskega polotoka, kjer bodo v kraju Corato, v bližini Barija, opravili bazični del priprav na spomladanski del sezone. Trener Luigi Apolloni bo formo in pripravljenost svojih varovancev preizkušal na osmih tekmah, štiri bodo odigrane med delom priprav v Italiji. Za zdaj so znani trije nasprotniki, 21. januarja se bodo v uvodnem pripravljalnem obračunu pomerili s Celjem, po vrnitvi iz Italije pa sledita še domači preizkušnji z beograjsko Crveno zvezdo in kranjskim Triglavom.

Goriško zasedbo sicer med zimskim premorom čaka nekaj sprememb, saj bo moštvo zapustilo kar precej nogometašev Parme, ki jeseni niso zadovoljili strokovnega štaba, Parma pa naj bi v nasprotno smer poslala tri ali štiri nove moči.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Maks Barišić želja dveh slovenskih klubov

Sezona Prve lige Telemach je v polnem ritmu. Bliža se zimski premor, kar pomeni, da se bo …