Po zapletih med tednom, ko nogometaši Gorice v sredo popoldne niso želeli odpotovati v hrvaško Istro, kjer bi se morali pomeriti z zagrebško Lokomotivo, je četa novega trenerja Cesareja Beggija danes le odigrala drugo pripravljalno preizkušnjo.


Goričani so se v domačem Športnem parku, na igrišču z umetno travnato podlago, pomerili s kranjskim Triglavom. Gorenjci se domov vračajo s porazom, saj so, potem ko se je prvi polčas končal brez zadetkov, v drugem prejeli dva, medtem ko so Goričani svojo mrežo ohranili nedotaknjeno. Za zmago Primorcev sta zadela Blessing Eleke, ki je bil uspešen v 67. minuti, in Luka Majcen, sicer nekdanji napadalec Triglava, ki je v 73. minuti postavil končni izid srečanja. Plavi so tako po drugi ekipi Istre ugnali še Kranjčane, strateg Beggi pa danes še ni mogel računal na paket šesterice posojenih nogometašev, ki so jih v klubu predstavili danes. Na klopi za rezervne nogometaše sta srečanje pričela Alexandre Caputo in Grega Sorčan, ravno tako posojena novinca v januarskem prestopnem roku.

GORICA : TRIGLAV KRANJ
Eleke (67′), Majcen (73′)

Gorica – začetna enajsterica: Gallinetta, Širok, Napoli, Jogan, Pasqualini, Johnson, Innocenti, Žigon, Džuzdanović, Majcen,Osuji. Na klopi: Sorčan, Caputo, Kavčič, Enow, Vetrih, Martinović, Eleke, Arčon. Trener: Cesare Beggi.
Triglav Kranj – začetna enajsterica: Curanović, Šturm, Poljanec, Đukić, Šmit, Pihler, Gerić, Marijan, M. Poplatnik, A. Poplatnik, Križaj. Na klopi: Golubović, Bukara, Mlakar, Zupančič, Aziri, Dvanajščak, Ivanuša, Udovič, Brajić, Bojić, Krcić Trener: Siniša Brkić.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Najboljši igralec Kopra vse bližje selitvi v Romunijo

Za Andrejem Kotnikom je odličen prvi del sezone, v kateri je 27-letnik na 20 prvoligaških …