Novogoriški prvoligaš bo v spomladanski del sezone krenil z novo okrepitvijo, saj je klub danes podpisal pogodbo z novim generalnim pokroviteljem.


Osrednji prostor na goriškem dresu bo v bodoče namenjen italijanski družbi EnergyT.I. Group, ki je nastalo leta 2008 in se ukvarja z alternativno energijo ter s prodajo plina industriji in posrednikom, od leta 2012 pa poslujejo tudi v Švici, Franciji in Belorusiji. Pogodba je bila danes podpisana na sedežu Mestne občine Nova Gorica, podpisu pa je ob predsedniku kluba Robertu Vrtovcu, izvršnemu direktorju EnergyT.I. Group Robertu Giuliju in županu MO Nova Gorica Mateju Arčonu prisostvoval tudi izvršni direktor Parme Pietro Leonardi. Kakšna je dolžina pogodbe zaenkrat ni znano, ravno tako pa seveda ni podatka niti o finančnih podrobnostih dogovora.

Obenem pa po italijanskih medijih že nekaj časa krožijo govorice, da naj bi mesto izvršnega direktorju kmalu zasedel Giuseppe Spalenza, nekdanji izvršni direktor italijanskega drugoligaša Spezie, ki je pred tem deloval tudi pri vaterpolskem klubu Pro Recco.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Remi na tekmi spodnjega dela lestvice

Danes sta se ob 17.30 uri pomerili ekipi, ki zasedata zadnji dve mesti v elitni Prvi ligi …