Kot smo zapisali že zgodaj popoldne, prvoligaši danes zaključujejo s pripravljalnimi srečanji. Novogoričani bi se morali po prvotnem načrtu pomeriti z drugoligašem AH Mas Techom, a je bil obračun odpovedan.


Varovanci italijanskega stratega Luigija Apollonija so tako danes gostovali na tolminski Brajdi, kjer so se pomerili z domačim tretjeligašem. Ambiciozno vodstvo Tolmincev si spomladi želi preboja med drugoligaše, dobro pripravljenost pa so nogometaši dokazali že s sredino zmago nad Ankarančani. Danes so zmago pričakovano odnesli Goričani, ki so slavili z izidom 3:1. V prvem polčasu je pri domačih zadel Matija Šuligoj, ki je Cordaza premagal iz enajstmetrovke, mrežo domačinov pa sta zatresla Gianvito Misuraca in novinec Francesco Finocchio, v drugem delu igre pa je zmago zagotovil Daniele Bazzoffia.

TKK TOLMIN 1:3 GORICA
Šuligoj; Misuraca, Finocchio, Bazzoffia

Tolmin – prva enajsterica: Baloh, Kucalovič, Lipužič, Šuligoj, Zornik, Jarc, Kravanja, Volarič, Lo Duca, Dal. Sokanović, Dej. Sokanović. Trener: David Kanalec.
Gorica – prva enajsterica: Cordaz, Vanin, Favalli, Berardocco, Modolo, Jogan, Bazzoffia, Vetrih, Coda, Misuraca, Finocchio. Trener: Luigi Apolloni.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga zahod
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Napadalec Maribora pred odhodom v Španijo

Po tem, ko je v Maribor prišel kot velika okrepitev, in svojo poglavje v mestu ob Dravi od…