Kot smo zapisali že zgodaj popoldne, prvoligaši danes zaključujejo s pripravljalnimi srečanji. Novogoričani bi se morali po prvotnem načrtu pomeriti z drugoligašem AH Mas Techom, a je bil obračun odpovedan.


Varovanci italijanskega stratega Luigija Apollonija so tako danes gostovali na tolminski Brajdi, kjer so se pomerili z domačim tretjeligašem. Ambiciozno vodstvo Tolmincev si spomladi želi preboja med drugoligaše, dobro pripravljenost pa so nogometaši dokazali že s sredino zmago nad Ankarančani. Danes so zmago pričakovano odnesli Goričani, ki so slavili z izidom 3:1. V prvem polčasu je pri domačih zadel Matija Šuligoj, ki je Cordaza premagal iz enajstmetrovke, mrežo domačinov pa sta zatresla Gianvito Misuraca in novinec Francesco Finocchio, v drugem delu igre pa je zmago zagotovil Daniele Bazzoffia.

TKK TOLMIN 1:3 GORICA
Šuligoj; Misuraca, Finocchio, Bazzoffia

Tolmin – prva enajsterica: Baloh, Kucalovič, Lipužič, Šuligoj, Zornik, Jarc, Kravanja, Volarič, Lo Duca, Dal. Sokanović, Dej. Sokanović. Trener: David Kanalec.
Gorica – prva enajsterica: Cordaz, Vanin, Favalli, Berardocco, Modolo, Jogan, Bazzoffia, Vetrih, Coda, Misuraca, Finocchio. Trener: Luigi Apolloni.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga zahod
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Znan je začetek nove sezone

Znan je potek ter urnik za novo sezono klubskega nogometnega tekmovanja v Sloveniji. Prvi …