V hrvaški Istri je popoldne gostoval še drugi primorski prvoligaš, Novogoričani so gostovali v Umagu, kjer so se pomerili z beograjskim Voždovcem in se razšli z remijem 1:1.


Goričani so v letošnjih pripravah reden gost istrskih igrišč, saj so se pred tem dvakrat ustavili tudi v Novigradu, kjer minulo nedeljo s 3:2 premagali Zadar, tri dni kasneje pa z 1:0 izgubili proti Osijeku. Nogometaši Gorice so tokrat povedli v 32. minuti, ko je zadel Gianluca Lapadula, Beograjčani pa so do remija prišli v zaključku srečanja, ko je tekel že sodnikov podaljšek. Italijanski strateg Luigi Apolloni, ki tudi danes ni mogel računati na poškodovane Favallija, Cordaza, Jogana, Giglija in Danilevičiusa, bo formo in pripravljenost svojih varovancev do petka pilil v domačem okolju, v soboto pa belo-modri odhajajo na štiridnevne priprave v Umag, kjer bodo trenirali dvakrat dnevno.

GORICA 1:1 VOŽDOVAC
Lapadula (32)
Gorica – prvi polčas: Cacchioli, Širok, Kavčič, Checcucci, Enow, Marshal Johnson, Berardocco, Džuzdanovič, Lapadula, Coda, Bazzoffia. Drugi polčas: Štukelj, Vanin, Celcer, Vicente, Rapaj, Modolo, Misuraca, Bationo, Finocchio, Mastriani, Amarachi. Trener: Luigi Apolloni.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Se v Murski Soboti obeta prodaja velikega talenta?

Kljub slabi formi moštva in nesoglasij znotraj ekipe, se v Murski Soboti vseeno nadejajo p…