Nogometaši novogoriškega prvoligaša so se danes odpravili na krajše priprave v Umag, kjer bodo bivali in trenirali do torka zvečer.


Popoldne so odigrali še peto pripravljalno srečanje in s 3:2 odpravili moštvo hrvaškega tretjeligaša Grobničana iz kraja Čavle pri Reki. Lanskoletni zmagovalec 3. HNL zahod je sicer v 13. minuti prešel v vodstvo in vodil vse do 64. minute, ko je izenačil urugvajski napadalec Gonzalo Mastriani, eden izmed novincev v januarskem prestopnem roku. Slednji je le dve minuti kasneje moštvo popeljal v vodstvo, a se nasprotniki niso predali in v 76. izid poravnali. Štiri minute pred iztekom rednega dela igre je zmago Gorici zagotovil Daniele Bazzoffia. Trener Luigi Apolloni bo svoje nogometaše v naslednjih treh dneh vodil na dveh treningih dnevno, v sredo pa bodo Goričani v domačem Športnem parku odigrali tekmo z beograjsko Crveno zvezdo.

GORICA 3:2 GROBNIČAN ČAVLE
Mastriani (64, 66), Bazzofia (86)
Gorica: Cacchioli, Vanin, Celcer, Berardocco, Gigli, Modolo, Lapadula, Vetrih, Coda, Misuraca, Finocchio. Drugi polčas: Štrukelj, Širok, Checcucci, Jogan, Enow, Bazzoffia, Marshal Johnson, Bationo, Favalli, Boniperti, Mastriani, Džuzdanović, Amarachi, Rapaj. Trener: Luigi Apolloni.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Napadalec Maribora pred odhodom v Španijo

Po tem, ko je v Maribor prišel kot velika okrepitev, in svojo poglavje v mestu ob Dravi od…