Nogometaši novogoriškega prvoligaša so se danes odpravili na krajše priprave v Umag, kjer bodo bivali in trenirali do torka zvečer.


Popoldne so odigrali še peto pripravljalno srečanje in s 3:2 odpravili moštvo hrvaškega tretjeligaša Grobničana iz kraja Čavle pri Reki. Lanskoletni zmagovalec 3. HNL zahod je sicer v 13. minuti prešel v vodstvo in vodil vse do 64. minute, ko je izenačil urugvajski napadalec Gonzalo Mastriani, eden izmed novincev v januarskem prestopnem roku. Slednji je le dve minuti kasneje moštvo popeljal v vodstvo, a se nasprotniki niso predali in v 76. izid poravnali. Štiri minute pred iztekom rednega dela igre je zmago Gorici zagotovil Daniele Bazzoffia. Trener Luigi Apolloni bo svoje nogometaše v naslednjih treh dneh vodil na dveh treningih dnevno, v sredo pa bodo Goričani v domačem Športnem parku odigrali tekmo z beograjsko Crveno zvezdo.

GORICA 3:2 GROBNIČAN ČAVLE
Mastriani (64, 66), Bazzofia (86)
Gorica: Cacchioli, Vanin, Celcer, Berardocco, Gigli, Modolo, Lapadula, Vetrih, Coda, Misuraca, Finocchio. Drugi polčas: Štrukelj, Širok, Checcucci, Jogan, Enow, Bazzoffia, Marshal Johnson, Bationo, Favalli, Boniperti, Mastriani, Džuzdanović, Amarachi, Rapaj. Trener: Luigi Apolloni.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Pred novo sezono Prve lige Telemach sprememba pri vrhu “Rumenih”

Potem ko je Metej Podlogar ekipo v pretekli sezoni popeljal do 7. mesta je vodstvo kluba z…