Goričani na uvodni predstavitvi pred domačo publiko niso imeli težav z mlado vrsto drugoligaša iz Šenčurja. Varovanci novega trenerja Luigija Apollonija so Šenčurju nasuli šest zadetkov in tako potrdili dobro delo na pripravah v italijanskem Collechiu.


Dvakrat sta zadela Boštjan Frelih in Jorman Aguilar, 18-letni napadalec iz Paname, visoko zmago pa sta z zadetkoma potrdila še Daniele Bazzoffia in Alen Pavić.Zmaga bi lahko bila še višja, če v končnici tekme Amel Džuzdanović ne bi zapravil strela iz enajstih metrov. V novogoriški ekipi se je danes predstavilo kar nekaj novincev, o nekaterih smo pred dnevi tudi že pisali, a za vse še ni znano, če bodo v novogoriški ekipi tudi ostali.

Goričane čakata v prihodnjem tednu še dva pripravljalna obračuna, tokrat s težjima nasprotnikoma. V sredo ob 18. uri se bodo v Slovenskih Konjicah pomerili z ukrajinskim prvoligašem Karpaty Lviv, v soboto, ravno tako ob 18. uri, pa jih v Športnem parku čaka še generalka pred začetkom prvenstva, pomerili se bodo z Istro iz Pulja.

GORICA 6:0 GARMIN ŠENČUR
Strelci: Jorman Aguilar (19, 21), Frelih (65, 67), Bazzoffia (70), Pavič (78)
Gorica: Simčič, Celcer, Jogan, T. Kavčič, Širok, Vetrih, Jorman Aguilar, Ndiaye, Coda, Vanzo, Ihrig-Farkas. Igrali so še: Štrukelj, T. Kadrija, A. Kavčič, Glenio Luis Maxvell de Lima, Pavić, Bazoffia, Frelih, J. Kolenc, Džuzdanović, V. Kadrija, Tragin, Carter, Jakovljević, Dornik, Curk. Trener: Luigi Apolloni.

Šenčur: Marič, Zukanovič, Kern, Frantar, Aljančič, Kotnik, Markič, Kokalj, Dolžan, Beganovič, Šmid. Igrali so še Žlebnik, Pernik, Mubi, Markišič, Atanasovski, Perdan, Levstik, Jerkovič. Trener: Brane Pavlin

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Maribor najavil pritožbo

V štajerski prestolnici so se odzvali na odločitev disciplinskega sodnika NZS in na kazen,…