Goričani na uvodni predstavitvi pred domačo publiko niso imeli težav z mlado vrsto drugoligaša iz Šenčurja. Varovanci novega trenerja Luigija Apollonija so Šenčurju nasuli šest zadetkov in tako potrdili dobro delo na pripravah v italijanskem Collechiu.


Dvakrat sta zadela Boštjan Frelih in Jorman Aguilar, 18-letni napadalec iz Paname, visoko zmago pa sta z zadetkoma potrdila še Daniele Bazzoffia in Alen Pavić.Zmaga bi lahko bila še višja, če v končnici tekme Amel Džuzdanović ne bi zapravil strela iz enajstih metrov. V novogoriški ekipi se je danes predstavilo kar nekaj novincev, o nekaterih smo pred dnevi tudi že pisali, a za vse še ni znano, če bodo v novogoriški ekipi tudi ostali.

Goričane čakata v prihodnjem tednu še dva pripravljalna obračuna, tokrat s težjima nasprotnikoma. V sredo ob 18. uri se bodo v Slovenskih Konjicah pomerili z ukrajinskim prvoligašem Karpaty Lviv, v soboto, ravno tako ob 18. uri, pa jih v Športnem parku čaka še generalka pred začetkom prvenstva, pomerili se bodo z Istro iz Pulja.

GORICA 6:0 GARMIN ŠENČUR
Strelci: Jorman Aguilar (19, 21), Frelih (65, 67), Bazzoffia (70), Pavič (78)
Gorica: Simčič, Celcer, Jogan, T. Kavčič, Širok, Vetrih, Jorman Aguilar, Ndiaye, Coda, Vanzo, Ihrig-Farkas. Igrali so še: Štrukelj, T. Kadrija, A. Kavčič, Glenio Luis Maxvell de Lima, Pavić, Bazoffia, Frelih, J. Kolenc, Džuzdanović, V. Kadrija, Tragin, Carter, Jakovljević, Dornik, Curk. Trener: Luigi Apolloni.

Šenčur: Marič, Zukanovič, Kern, Frantar, Aljančič, Kotnik, Markič, Kokalj, Dolžan, Beganovič, Šmid. Igrali so še Žlebnik, Pernik, Mubi, Markišič, Atanasovski, Perdan, Levstik, Jerkovič. Trener: Brane Pavlin

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Dinamo Zagreb ugnal tudi Koper

Zagrebški Dinamo je v zadnjem tednu odigral dva pripravljalna obračuna proti slovenskima k…