Gorica, Krka in Triglav sta danes uspela registrirati še nekaj nogometašev. Parma je Gorici posodila Tunizijca Taïderja, pri Krki pa bosta zaigrala mlada Kamerunca Ebele in Arouna. Tudi Kranjčani so v svoje vrste pripeljali mlada in še neuveljavljena nogometaša in sicer Makedonca Denkovskega in Bošnjaka Koljića.


Nabil Taïder je nekdanji reprezentant Tunizije, za katero je odigral štiri tekme in se enkrat vpisal tudi med strelce. 30-letni vezist, ki ima poleg tunizijskega tudi francoski potni list, bo imel v goriškem športnem parku status posojenega nogometaša. V svoji karieri je omenjeni nogometaš zamenjal že kar nekaj klubov, v Franciji je igral za Toulouse, Lorient, Stade Reims, nato pa je bil še član grškega Xanthija, turškega Sivassporja, tunizijskega Etoile Sahela, nazadnje pa je igral še za italijanski Como.

19-letni Hristijan Denkovski je bil nazadnje član Rabotničkega iz Skopja, za katerega je v lanski sezoni odigral deset tekem. Ofenzivno naravnani vezist, ki je tudi član makedonske reprezentance do 19 let, se je lani poleti nahajal tudi na preizkušnji pri amsterdamskem Ajaxu, a po preizkušnji ni prišlo do sklenitve sodelovanja. Elvir Koljić prihaja iz Bosne in Hercegovine, 18-letni napadalec pa je nazadnje igral za Ključ.

V novomeški Krki so svoje vrste okrepili z mladima Kameruncema, katera smo sicer napovedali že pred dnevi. 20-letni Joel Stephane Mba Obele in 21-letni Arouna Dang A Bissene bosta poizkušala zaostriti konkurenco v ekipi stratega Borivoja Lučića.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Olimpija kljub vodstvu le do točke

Zadnja tekma 18. kroga Prve lige Telemach, se je odigrala v Stožicah. Tokrat je bil na spo…