Goričani so popoldne odigrali še tretjo pripravljalno srečanje v tem tednu. Potem ko so pred dnevi napolnili mrežo mladincev Udineseje, včeraj pa s 3:0 ugnali Šenčur, so se danes v Biljah pomerili še s Tolminom.


Tolminci so se četi trenerja Cesara Beggija dobro upirali, pa čeprav so večino srečanja odigrali z igralcem manj. Matej Jug, ki zanimivo prihaja prav iz Tolmina, je namreč že v drugi polovici prvega polčasa izključil enega od igralcev Tolmina. Tudi po pričevanju goriških privržencev, ki so si srečanje ogledali, prestrogo, saj bi bil za prekršek v boju za žogo dovolj že rumeni karton. Varovanci tolminskega trenerja Davida Kanalca so se tako v nadaljevanju v glavnem branili na svoji polovici, a si Goričani v prvem polčasu niso uspeli pripraviti pravih priložnosti. Nadaljevanje je bilo nekoliko živahnejše, eno od priložnosti pa je v 69. minuti v zadetek pretvoril branilec Matteo Boccaccini, ki je izkoristil lep predložek Vykintasa Slivke in z glavo načel gostujočo mrežo.

GORICA 1:0 TKK TOLMIN
Boccaccini (69′)
Gorica: Sorčan, Enow, Jogan, Boccaccini, Caputo, Taider, Innocenti, Slivka, Žigon, Ferri, Eleke. Igrali so še: Arčon, Martinović, De Cecco. Trener: Cesare Beggi.
Tolmin: Baloh, Šuligoj, Kavčič, Codromaz, Lipužič, Rakušček, Kolenc, D. Sokanović, Kos, Kucalović, Zornik. Igrala sta še: Šturm, Mišić. Trener: David Kanalec.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Azerbajdžanski prvak želi v svoje vrste pripeljati vratarja Maribora

V zadnjem času je bilo veliko govora o morebitnem odhodu Ažbeta Juga iz Maribora, ki se mu…