Nogometaši Olimpije so včeraj pričeli z zaključnim delom priprav na nadaljevanje sezone. Po devetdnevnih pripravah v hrvaški Istri, kjer so odigrali tudi pet pripravljalnih tekem, so se zmaji po dveh prostih dneh znova zbrali v Spodnji Šiški.


Četa trenerja Marka Nikolića je v dosedanjem delu priprav odigrala že osem pripravljalnih tekem in vknjižila sedem zmag, a zgolj dve proti prvoligaškima nasprotnikoma – puljski Istri in mostarskemu Zrinjskemu. Vsi ostali tekmeci so bili nižjeligaši, ob trojici slovenskih drugoligašev ter madžarskem drugoligašu, so se mladi zmaji pomerili še z madžarskim tretjeligašem in avstrijskim četrtoligašem. Zaključno detalje pripravljenosti in forme pa bodo Ljubljančani vseeno pilili proti nekoliko zahtevnejšima tekmecema.

Že nekaj časa je jasno, da se bo Olimpija v soboto pomerila z Žilino. obračun s trenutno četrtouvrščenim klubom slovaškega prvenstva bo odigran v Čatežu, a bo dvoboj, ki se bo pričel ob 15. uri, zaprt za javnost. Včeraj pozno zvečer pa so v taboru vodilnega prvoligaša razkrili še ime zadnjega nasprotnika, v generalki pred nadaljevanje sezone se bodo zeleno-beli v Stožicah pomerili z ruskim prvoligašem – Terekom iz Groznyja, ki je pred tedni na Malti napolnil mrežo Zavrča.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kaj se dogaja v zadnje uvrščenemu klubu Prve lige Telemach?

NK Tabor Sežana v letošnji sezoni nikakor ne najde recepta za zmage. Česnjice so po deseti…